Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

12

heinäkuu

2021

Pianokonserttia aurinkoisena päivänä

Esperi hoivakoti Sigridissä päästiin viime viikon keskiviikkona nauttimaan livemusiikista.
janne

Iloksemme pääsimme kauniin sään vuoksi nauttimaan live musiikista pihallamme.
Isoin joukoin Sigridin väki lähti takapihallemme kuuntelemaan musiikkia sekä samalla ottamaan ilon irti lämpimästä kesäpäivästä.

Pianotaiteilija Janne Maarala esitti meille upean konsertin. 

janne

Olemme pitkään kuunnelleet musiikkia vain kaiuttimien ja striimien kautta joten livemusiikki pitkän tauon jälkeen oli kaikkien mieleen. Asukkaat pääsivät yhdessä nauttimaan hyvästä musiikista ja päivän konsertti saikin todella hyvää palautetta. Livekonserttia toivottiinkin jo pian uudelleen.

janne

 Toivottavasti pääsemmekin jo pian toteuttamaan näin hienoja kokemuksia lisää asukkaillemme!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.