Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

23

syyskuu

2020

Reissu Fanjunkarssiin

Syksyinen kahvittelu reissu historialliseen Fanjunkarssiin
Fanjunkars

Vie vanhus ulos- kampanja jatkuu.
Meidän väki lähti kahvi reissulle ja samalla katselemaan maisemia.
Lähellä onkin historiallinen ja upea paikka nimeltään Fanjunkars.

Kirjailija Aleksis Kiven kotiseuduksi tuli ruotsinkielisen Uudenmaan rannikkopitäjä Sjundeå eli Siuntio, jossa hän kirjoitti pääosan runoistaan ja näytelmistään sekä romaaninsa Seitsemän veljestä.
Pysyvän kodin Siuntiossa Aleksis Kivi sai vuosina 1864-1871 Charlotta Lönnqvistin emännöimästä Fanjunkars -nimisestä torpasta.

 

kahvittelua
ulkoilu
ulkoilu

Mikäs on sen hienompaa kuin, että meillä on mahdollisuus päästä näin hienoja paikkoja näkemään ja aivan läheltä. Ulkoilu raittiissa syksyisessä ilmassa teki hyvää jonka päälle päästiin nauttimaan termarikahvit.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.