Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

16

toukokuu

2022

Saattohoito

Läheisille on tehty video saattohoidosta. Saattohoitovastaavamme keskustelee mielellään kanssanne lisää.
Hoivakoti Sigrid Siuntio katse kaukaisuuteen

Esperin hoivahenkilökuntaa on koulutettu vuoden 2021 aikana saattohoitoon, jotta jokainen saattohoidossa oleva asukkaamme saa omannäköisensä ja toiveidensa mukaisen elämänsä ehtoopuolen. Yhtenäisellä saattohoidolla varmistamme, että jokainen saattohoito onnistuu saattohoidettavan omia toiveita ja tahtotilaa kunnioittaen. 

Alla oleva video on suunnattu saattohoidettavien läheisille. Videossa kerromme miten läheinen voi valmistautua rakkaimpansa saattohoitoon. Tätä videota voidaan katsoa yhdessä saattohoidettavan läheisen kanssa, kun puhutaan saattohoidosta. 

https://www.youtube.com/watch?v=IK5nOerW5aI

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.