Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

22

maaliskuu

2021

Suomen onnellisimmat asukkaat

Esperin ja hoivakoti Sigridin strategia on nyt luotu tuleville vuosille. Strategiassamme katsomme tulevaisuuteen ja tällä kertaan vuoteen 2024. Visiomme vuonna 2024 on Suomen onnellisimmat asukkaat!
strategia

Strategiaa on työstetty 2020 syksyn aikana. Esperille tärkeää oli osallistaa keskusteluun johtoryhmän ja projektiryhmän lisäksi niin suuri määrä henkilöstöä kuin mahdollista. Koko strategian luominen on ollutkin suurimmissa määrin tiimityötä!

Strategiset prioriteettimme ovat

  • Olemme asukkaidemme ja asiakkaidemme ensisijainen valinta
  • Meillä on maailman parhaat työkaverit
  • Meillä on arvostetuimmat esimiehet
  • Rakennamme edelläkävijyyttä
stra

 

Meidän tehtävänämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Arvoihimme kuuluu lämminhenkisyys, luotettavuus, avoimuus, asiakaskeskeisyys ja tuloksellisuus. 

Haluamme, että kodeissamme asuu aktiivisia asukkaita, joilla on mielekäs arki. Asukkaamme ovat kaikki erilasia ja heillä on erilaiset tarpeet. 
"Suomen onnellisimmat asukkaat" on meiltä yhteinen sitoumus toteuttaa laadukkaita asumispalveluita.

Esperillä on neljä strategista tavoitetta. Ensimmäinen hyvä hoiva, toinen hyvä elämä, kolmas hyvä työ ja neljäs hyvä talous. Asukkaidemme hyvä hoiva on perusvaatimus meille kaikille. Hyvään hoivaan lisätään vielä hyvä elämä eli miten me autamme ja tuemme asukkaita elämään aktiivista elämää, niin olemme jo lähempänä visiotamme. 
Näiden toteuttamiseksi tarvitsemme hyviä työntekijöitä, ja siksi työyhteisön kehittäminen onkin yksi tavoitteistamme.
Hyvä talous taas tarkoittaa sitä, että voimme investoida liiketoimintamme kehittämiseen sekä työyhteisöömme niin, että meillä on parhaimmat työkaverit, jotka tuottavat asukkaillemme hyvää hoivaa sekä elämää.

stra

Olemme pitämässä Sigridin omaisteniltaa teamsin kautta. Käymme läpi muunmuassa asukastyytyväisyyskyselyn tuloksia.
Toivoisimmekin, että omaiset jotka eivät vielä ole toimittaneet sähköpostiosoitettaan laittaisivat sen tänne meille tulemaan. Saisimme lähetettyä kaikille sähköpostin kautta kutsu linkin omaisteniltaan.

Teams- etäkokoukseen voi osallistua tietokoneella, puhelimella selaimen kautta tai soittamalla teams- soittonumeroon. Teamsin käyttöönottoon on meiltä saatavissa myös helppo ohje jonka saa tarvittaessa pyytämällä.

Erittäin hyvää loppu maaliskuuta kaikille :)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
27.3.2023

Äänestys

Asukkailla oli mahdollisuus äänestää ennakkoon vaaleissa perjantaina 24.3.
Hoivakoti Sigrid Siuntio hyvä ruoka 2
20.3.2023

Hyvä ruoka - parempi mieli

Meillä Sigridissä panostetaan asukkaiden ravitsemukseen tarjoamalla monipuolista ja terveellistä ruokaa päivittäin, koska ruokavalion hyvä laatu kokonaisuudessaan on tärkeä ikääntyneen hyvinvoinnin kannalta. Kysymme asukkailtamme säännöllisesti asukaskokouksissa mikä on heidän lempiruokansa – suosikkeja ovat tutut kotiruuat.

Hoivakoti Sigrid Siuntio koirakamu
6.3.2023

Lemmikit

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli viime viikolla viihdyttämässä mm ihanat Köpö ja Leo-koira. Molemmat ovat hyvin ihmisläheisiä koiria, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia sekä makupaloja.
Hoivakoti Sigrid Siuntio pakkaspäivän musiikkia
27.2.2023

Pakkaspäivien iloja

Viime viikon pakkaspäivinä oli mukavaa ohjelmaa lämpimissä sisätiloissa.