Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

7

tammikuu

2022

Talvista meininkiä!

Lumi on vallannut koko Suomen ja pakkanen paukkuu. Mikä ihanin ajankohta ottaa esille Jututuskortit talvisilla aiheilla!
talvi

Jututuskorttien kautta asukkaat voivat kertoa heidän mielipiteistä talvesta, omista talvisista muistoista ja kokemuksista sekä tulevista toiveista, joita haluaisivat toteuttaa vielä tänä talvena.

Tässä otteita meidän jututuskorttien annista:

- Talvinen puuha josta eniten nautin on lumen luonti ja hiihto.

- Minusta talveen kuuluvia eläimiä ovat lehmä ja vasikka.

- Talvella minua parhaiten lämmittää perheen ja sukulaisten kanssa oleilu isovanhempien luona Perniössä. Hiihto oli parasta ja muut kävivät pilkillä.

- Kun minä olin lapsi, talvet olivat hyviä. Ei ollut liikaa lunta. Ihan lapsena ei ollut pulkkia, mutta myöhemmin tuli kelkat. Lohjan järvellä mentiin sitten kelkalla.

- Sydäntalven pimeyteen minä tuon valia... ? En usko, että sydäntalveen voi tuoda valoa. Se kuuluu meidän elämään.

talvi
Talvisia tunnelmia takapihaltamme.
talvi

 

talvi
Ei ole pihakalusteet tänä talvena ennättäneet suojaan säältä.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.