Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

20

marraskuu

2023

Touhun täyteinen viikko

Edellisellä viikolla Sigridissä elettiin touhuntäyteistä elämää.
Hoivakoti Sigrid Siuntio akarrellen
Hoivakoti Sigrid Siuntio meidän malli

Viikon aikana aloimme asukkaiden kanssa valmistautua tulevaan jouluun. Ensimmäiset jouluiset askartelut on tehty pöydän ääressä yhdessä tehden kukin omien voimavarojensa mukaisesti. Osa asukkaista seuraa toimintaa vierestä hyviä ohjeita antaen tai vain hiljaa sanavaraston tai puhekyvyn hiivuttua. Tärkeintä on tuntea olevansa osa yhteisöä, arvostettu ja tärkeä. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio Valman koristelut

 Hankimme asukkaiden iloksi nostalgisen näköisen cd-soittimen. Erityisesti erästä asukasta soitin ilahduttaa, hän käy taputtamassa soitinta nätisti ohimennen todeten "nätti". Toivottavasti kaikki osaamme nähdä ympärillä kaiken hyvän ja kauniin. Hyvää alkanutta viikkoa <3

Hoivakoti Sigrid Siuntio vanha radio

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Utun päivä
26.2.2024

Rakasta lemmikkiäsi päivä

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli tällä viikolla viihdyttämässä ihana Utu-koira. Utu on hyvin ihmisläheinen koira, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.