Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

14

maaliskuu

2022

Tunnelmallinen musiikkihetki

Perjantaina saimme nauttia tutun kaksikon musiikkihetkestä.
Hoivakoti Sigrid Siuntio musiikkia 11.3.22

Musiikki on yksi monipuolisimmista virikkeistä aivoille. Musiikin käsittelyyn osallistuvat lähes kaikki aivojen osat. Näillä kaikilla on roolinsa musiikin käsittelyssä luoden ydessä havainto- ja tunnekokemuksen musiikista. Musiikki saa meissä aikaan mielihyvän kokemuksia, parantaa mielialaa ja vahvistaa koettua tunnetta. Musiikki vaikuttaa myös vireystilaamme, rauhoittaen tai piristäen riippuen millaisesta musiikista on kyse. Sitä kautta musiikki vaikuttaa toimintakykyymme ja esimerkiksi parantaa keskittymistä.

Hoivakoti Sigrid Siuntio asukkaat nauttivat 11.3.2022

 

Minä ihan liikutun tästä.

 

 

 

Hoivakoti Sigrid Siuntio ruusu
Perjantaina iltapäivällä saimme tutut muusikot vieraaksi. Parasta kaksikossa on taito soittaa asukkaille tuttuja kappaleita ja vielä molemmilla kielillä. Talon kaikki asukkaat pääsevät halutessaan nauttimaan yhteisestä hetkestä musiikin parissa. Oleskelutilaan olikin kokoontunut iso joukko asukkaita ja hoitajia. Eräskin usein huoneessaan viihtyvä asukas saadaan houluteltua mukaan musiikin ja tutun kaksikon houkuttelemina. 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.