Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

20

helmikuu

2023

Tutustu hoitajiin

Esittelyssä pian fysioterapeutiksi valmistuva Aleksi.
Hoivakoti Sigrid Siuntio lihasvoimaa jalkoihin

Olen fysioterapeuttiopiskelija Aleksi ja aloitin työt Esperi Hoivakoti Sigridissä tammikuun puolivälissä. Samalla suoritan viimeisen syventävän harjoittelujakson ennen valmistumistani keväällä. Työ hoivakodissa on hyvin integroitua asiakkaiden arjen toimintoihin. Fysioterapeuttina on hyvä miettiä millaisten harjoitteiden avulla asiakkaalle saataisiin arkeen konkreettisia hyötyjä. Tuolilta ylösnousun ja sängyssä makuuasennosta istumaannousun harjoittelulla voidaan helpottaa päivittäisiä siirtymisiä, tasapainoharjoittelulla ja alaraajojen lihasvoimaharjoittelulla pystytään ehkäisemään kaatumisia ja puristusvoimaa harjoittelemalla lusikka ja hammasharja pysyy helpommin kädessä. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio lihasvoimaa jalkoihin

Aloittaessani työpaikalla suoritin parempikuntoisille asiakkaille Sppb patteriston testit ja heikompikuntoisille omaan tasoon mukautetut alkumittaukset. Näin on helpompi muodostaa konkreettisia tavoitteita ja tuloksia voidaan verrata muutaman kuukauden päästä alkutilanteeseen. Vanhusten kanssa toimiessa voi havaita biopsykososiaalisen kokonaisuuden huomioimisen merkityksen. Asiakkaan mieliala ja itsetuntemus voivat muuttua positiivisempaan suuntaan kun hän kokee tulleensa kuulluksi. Samalla harjoittelusta tehdään mukava tapahtuma, johon asiakas osallistuu mielellään. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio liikettä niveliin
Aleksi on saanut pelkästään hyvää palautetta asukkailta ja erityisesti miespuoliset asukkaat kokevat tärkeänä saada jutella samaa sukupuolta olevan kanssa. 
Hoivakoti Sigrid Siuntio fysioterapeutti

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio valikoima
15.5.2023

Vapaus tehdä valintoja

Keskiviikkona saimme seurata kun asukkaat saivat tehdä omaa elämää koskevia päätöksiä.
Hoivakoti Sigrid Siuntio päiväkodin lapset
1.5.2023

Pieniä vieraita

Saimme vieraaksi ryhmän läheisestä päiväkodista ilahduttamaan asukkaiden päivää.