Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

8

kesäkuu

2021

Ulkoilun iloa

Esperi hoivakoti Sigridissä ollaan nautittu täysin kesäisistä säistä.
kesä

Hoivakoti Sigridissä ollaan päästy nauttimaan täysin rinnoin hienosti alkaneesta kesästä. Joka päivä on päästy ulkoilemaan lenkkien sekä takapihalla nauttien. 

Pitkän talven jälkeen meillä odotettiin kovasti, että koska päästää laittamaan pihaa kuntoon ja tämän vuotisia kukkasia istuttamaan.

kesä

Vihdoin viime viikolla pääsimmekin aloittamaan istutukset. Asukkaat olivat mielissään ja istutteluiden parissa viivähtikin pidempikin hetki ihan huomaamatta.

Istuttelujen jälkeen maistui kahvi loistavalta.

kesä
kesä

 Kukkien laittamista tullaan myöhemmin tekemään lisää. Asukkaamme pitävät myös pihan haravoinnista ja harjaamisesta joten tänä vuonna onkin saatu uuden karheat välineet pihaan joten kelpaa tehdä pihahommia niillä.

Myös asukkaiden toivoma keinu on saapunut ja nyt odotetaan kuumeisesti, että se saadaan kasaan ja korkattua.

kesä

Alla olevalla videolla Esperi koti Narikan tiiminvetäjä Tanja ja hoivakoti Sigridin lähihoitaja Sari kertovat videolla, mitä he haluaisivat sanoa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja miksi he viihtyvät niin hyvin Esperi Carella.

 

Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.