Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

28

kesäkuu

2022

Uusi enemmistöomistaja

Sijoitusyhtiö Triton Esperi Caren enemmistöosakkaaksi

Sijoitusyhtiö Triton on allekirjoittanut sopimuksen, jonka mukaan yhtiöstä tulee Suomen johtavan hoivapalveluiden tarjoajan Esperi Caren enemmistöosakas. Osana yritysjärjestelyä Triton tekee merkittävän investoinnin Esperi Caren palveluiden kehittämiseen. Esperi Caren nykyiset omistajat, Ilmarinen, Danske Bank ja SEB, jatkavat yhtiön vähemmistöosakkaina.

 

”Esperi Care on käynyt läpi huomattavan muodonmuutoksen kahden viime vuoden aikana. Yhtiö on kehittänyt vakaasti päivittäisiä toimintojaan asettaen asiakkaat ja henkilöstön etusijalle. Laadun varmistaminen onnistuu vain, kun palveluista vastaa pätevä ja motivoitunut henkilöstö. Olemmekin erittäin vaikuttuneita Esperi Caren henkilöstön ja sidosryhmien hedelmällisen työn tuloksista ja sitoudumme vahvasti uusien tavoitteiden saavuttamiseen yhdessä”, kommentoi Tritonin osakas Mikael Aro.

 

Esperi Care hyötyy Tritonin vankasta hoiva-alan asiantuntemuksesta, jota Triton on kerryttänyt investoimalla terveydenhoitoalan yrityksiin 20 vuoden ajan. Tritonin omistamana Esperi Care vahvistaa kykyään vastata hoivapalveluiden kasvavaan kysyntään ja hoivan laadun kehittämiseen.

 

Olemme ilahtuneita saadessamme Tritonin uudeksi enemmistöomistajaksi. Tritonin terveydenhoito- ja hoiva-alan asiantuntemus ja vahva keskittyminen laadun parantamiseen sekä hoivapalvelukonsepteihin hyödyttävät Esperi Caren asiakkaita ja henkilöstöä. Tritonin enemmistöosakkuuden ansiosta meillä on erinomainen mahdollisuus kehittää palvelujamme entisestään ja toimia koko yhteiskunnan tukena ja kumppanina vastataksemme alan kasvavaan kysyntään.

 

Stefan Wentjärvi

Toimitusjohtaja

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio