Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

23

lokakuu

2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä

Askartelu osoittautui mieleiseksi puuhaksi ja saimme koottua upean kokoelman eri sävyisiä ja aiheisia teoksia olohuoneen seinälle. Pöydän äärellä istui useampi asukas hoitajan avustaessa leikkaamisessa ja liimaamisessa, hymyt oli herkässä ja taustalla soi Katri Helena, voiko päivä mukavammin sujua. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio pöydän ympärillä

 Saimme nauttia paikallisen Vox -kuoron vierailusta. Pianokin on taas viritetty soiden taas kauniimmin.

Hoivakoti Sigrid Siuntio kuoron ihana esiintyminen

Viikolla fysioterapeutti on tuttuun tapaan saanut asukkaat innostumaan kuntoilusta. Välillä he ovat ulkoilleet asukkaan kunnon mukaisesti pidempää tai lyhyempää lenkkiä tai hän on auttanut kuntopolkulaitteen polkemisessa tai pienten käsipainojen nostelussa. Mittausten mukaan toiminta on tuottanut parempia tuloksia ja osan asukkaiden kunto on parantunut. Hienoa työtä!

Hoivakoti Sigrid Siuntio yhdessä kuntoillen

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Utun päivä
26.2.2024

Rakasta lemmikkiäsi päivä

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli tällä viikolla viihdyttämässä ihana Utu-koira. Utu on hyvin ihmisläheinen koira, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.