Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

21

elokuu

2023

Viikko-ohjelman laatiminen

Asukkaat kokoontuvat sunnuntaisin päiväkahvin aikaan miettimään hoitajien avustamana seuraavan viikon ohjelmaa.
Hoivakoti Sigrid Siuntio domino

Sunnuntaisin asukkaat hoitajien avulla suunnittelevat seuraavaa viikkoa. Ateriat rytmittävät isosti päivää mutta iltapäiviin järjestetään ohjelmaa asukkaiden toiveita kuunnellen. Asukkaiden toiveet ovat usein pieniä ja helposti toteutettavia. He toivovat ulkoilua, muistelua, yhdessä jutustelua, pelien pelaamista, käsitöiden tekemistä, vanhojen elokuvien katselua ja leivontaa. Päivitetty viikko-ohjelma löytyy yhteisistä tiloista. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio mansikat elokuussa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.