Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

8

huhtikuu

2021

Viikkosunnitelman tekoa

Esperi hoivakoti Sigrdisissä yhdessä asukkaiden kanssa suunniteltiin viikolle virikkeitä.
viikkosuunnitelma

Sunnuntaina päiväkahvin aikaan yhdessä asukkaiden kanssa suunniteltiin tulevaa viikkoa. Asukkaiden mielipiteet on meille tärkeät joten yhteisen suunnitelman teko on ollu hauskaa ja kaikkien mielipiteet on huomioitu.

Usein asukkaiden toiveet eivät ole juuri ihmeellisempiä kuin yhdessä olo, laulaminen, elokuvan katselu tai viikonloppu sauna.

viikko

Asukkaat halusivat maanantaina pitää käsityöpiirin. Uusia suunnitelmia tulikin vastaan kun meille hoivakoti Sigridiin vihdoin saapui Motomed kuntoituslaite. Harjoituslaite on tarkoitettu asukkaiden kuntoutukseen, jalkojen ja käsien liikkuvuuden parantamiseen, sekä vahvistamaan lihaksia. Motomed laitteessa on erilaisia vastus mahdollisuuksia, sekä moottoriavusteisen liikkeen sekä poljintehostimen avulla voit harjoitella rasittumatta liikaa. Tällä pystyt siis harjoittelemaan vain moottoriavusteisesti, omalla voimalla tai vastusta vastaan joten jokaiselle löytyy varmasti tapa harjoitella tämän laitteen kanssa. Motomedissa pystyt käyttämään pelkkiä jalkoja, käsiä tai molempia yhtä aikaa.

moto

Maanantaina siis osa piti käsityöpiiriä ja osa tutustui uuteen kuntoutuslaitteeseemme. Asukkamme lähtivät epäröimättä kokeilemaan ja tuli myös positiivia yllätyksiä siitä miten hauskaa tämä olikaan. 

Yksi asukkaistamme hurautti heti kaksi kilometriä hymyssä suin eikä olisi halunnut edes lopettaa. Motomed tulee meillä varmasti olemaan kovassa käytössä tulevaisuudessa. Ainakin niin hyvän vastaanoton se meillä sai.

Tiistain laulettiin yhteislauluja. Laulut aloitimme suvi virrellä.
Suvi virren jälkeen asukkaat saivat taas kertoa omia laulutoiveitaan ja pyritiin siihen, että jokainen toivottu laulu tulisi laulettua.

suvi

 Loppuviikolle on vielä luvassa vaikka mitä kivaa tekemistä, saunomista ja herkuttelua.
Katsotaan joskos perjantaina herkkutteluillan lisäksi tulisi hyvä suomalainen elokuva televisiosta niin saisimme leffateatterin samalla pystyyn.

Aurinkoista viikkoa! :)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio Utun päivä
26.2.2024

Rakasta lemmikkiäsi päivä

Kodissamme vierailee usein monen moisia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Asukkaitamme oli tällä viikolla viihdyttämässä ihana Utu-koira. Utu on hyvin ihmisläheinen koira, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio sydämellinen nalle
19.2.2024

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on sydämien ja pastellisävyjen, etenkin vaaleanpunaisen värin juhla-aikaa. Perinteiden mukaan ystäviä tai omaa rakasta muistetaan ystävänpäiväkorteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla, runoilla, ruusuilla tai herkuilla. Meillä Sigridissä jokaista asukasta muistettiin ystävänpäiväkortilla
Hoivakoti Sigrid Siuntio rouvat sohvalla
12.2.2024

Kirjaimet hiekassa

Sigridissä on harjoitettu hienomotoriikkaa erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.
Hoivakoti Sigrid Siuntio vaalit 2023
19.1.2024

Presidentin vaalit

Ensimmäinen väälipäivä on sunnuntai 28.1.2024. Ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17.–23.1.2024, Sigridissä asukkaiden on mahdollista äänestää 22.1.2024 klo 13 alkaen.