Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

1

heinäkuu

2020

VIlkas viikko puolivälissä

Esperi Hoivaktoi Sigridin viikko on ollut tavallistakin aktiivisempi
Hoivakoti Sigrid Siuntio sadepäivä 1.7.20

Viikko on vasta puolivälissä mutta olemme saaneet kolme uutta asukasta, ulkoilleet, pitäneet asukaskokouksen ja viettäneet muisteluhetkiä. 

Tänäänkin, huolimatta pienestä sateesta, lähti pari asukasta reippaiden hoitajien saattamana ulos. Samalla toimitettiin apteekkiasioita ja palautettiin tavaroita Siuntion terveysasemalla. Luonnollisesti huomioiden korona ehkäisyn varotoimet.

Asukaskokous pidettiin tiistaina ja saimme tärkeää palautetta tekemästämme työstä. Kahvi on talossa erityisen hyvää, ruoka maistuu ja asukkaat kokevat olonsa mukavaksi. Hoitajia kehuttiin ystävällisiksi. Asukkaat kokivat keittiön toiminnan hyvin hoidetuksi. Halukkuutta avustaa astioiden pesussa löytyy, asukkaat haluavat myös piirtää ja tehdä käsitöitä. Lupasimme hankkia lisää tarvikkeita. Kun korona on ohi haluavat asukkaat matkustaa lähiseudulle ja tavata omaisia kuten ennenkin. Asukkaat toivovat musiikkia ja laulamista vieläkin enemmän. Sadepäivinä toivotaan lukemista, kortti- ja lautapelejä sekä käsitöitä.

Tänään vietettiin muisteluhetki vanhoista ajoista. Virikevastaava oli laatinut pohjaksi kortit joissa kuvia ja ohjaavia tekstejä tuokion vetämiseen. Asukkaat nauttivat tästä hetkestä, monia surullisiakin muistoja nousi esille. 

Hoivakoti Sigrid Siuntio muisteluhetki 1.7.20

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio joulun lahjat
29.12.2022

Kuvasatoa joulun ajalta

Joskus kuvat kertovat enemmän kun sanat. Joulun alla vietimme asukkaiden kanssa puurojuhlan ja jouluaaton ohjelma oli perinteinen.