Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

21

helmikuu

2021

Ystävänpäivän viikko

Esperi Hoivakoti Sigridissä juhlittiin ystävänpäivän sijasta koko viikko teeman mukaisin virikkein.
ystävä

 

Maanantaina laulettiin erilaisia ystävyyteen liittyviä lauluja. 
Me olemme siitä onnellisessa asemassa, että joukkoomme kuuluu muutama työntekijä jotka tarvittaessa voivat soitella pianoa.
Se tuo mukavaa tunnelmaa laulu hetkiin. Asukkaat saivat halutessaan ehdottaa myös haluamaansa laulua.

Tiistaina oli ystävänpäiväjumpan vuoro. Se toteutettiin tuolijumpan muodossa. Nyt pakkasten vuoksi ulkoilut ovat olleet lyhyehköjä. Päivittäin pyritään säiden mukaan ulkoilemaan mutta kovimpina pakkaspäivinä on tehty yhteistuumin päätös jäädä sisälle lämpimään.
Jumppahetket onkin näinä päivinä hyviä kun saadaa kroppaa liikkeelle ja verenkiertoa hereille.

ystävä

Keskiviikkona oli ideana erilaisia ystävyyspelejä. Päivän ohjelma muotoituikin asukkaiden toiveista hieman erilaiseksi. Osa asukkattaista väritteli yhdessä erilaisia teemaan sopivia värityskuvia. He saivat valita ystävänpäivään mieluista kuvaa ja loihtivat omat taideteokset niistä. Osa asukkaista taas pelailivat pallopelejä, sekä jumppailivat. Se toimi kuntouttavana virikkeenä, sekä hauskuutta tuomana pelinä.  
He jotka eivät halunneet tai pystyneet aktiivisesti osallistumaan näihin virikkeisiin seurailivat vierestä ja katselivat muiden touhua.
Sairaanhoitajamme myös keskiviikko illalla lauleskeli asukkaiden kanssa iltapalan jälkeen.

Torstaina pistimme kokkitaitomme tulille ja koristelimme kahville keksejä.
Teemana tietysti ystävyys ja jokainen sai sen mukaisesti koristella oman keksinsä.
Keksien koristelu oli asukkaille mieluista ja niitä valmistuikin iso kasa. Näitä herkkuja jäikin vielä kahvin jälkeen moneksi päiväski nautittavaksi.

ystävä
ystävä
ystävä

 Perjantaina olikin vuoro miesten saunalle. Miesväki pääsi keskenään saunottelemaan ja juttelemaan omia juttuja.
Naiset taas valmistelivat sunnuntain juhliin askarteluja. 
Hoivakoti Sigrid täyttyi isoista ja pienistä sydämistä. Alla oleva sydän täytettiin positiivisista ajatuksista, ystävyydestä,  sekä tsemppi toivotuksista.

ystävä
ystävä
ystävä

 

 Lauantaina naisväki pääsi saunaan. Saunan jälkeen asukkaat pääsivät jälleen hiustenlaittoon, sekä kynsienlakkailuun jotta jokainen sai hiukset ja kynnet haluamallaan tavalla sunnuntain juhliin.

Miehet taas kokoontuivat television eteen ja katselivat yhdessä urheilua.

ystävä

Seuraavassa julkaisussa on erikseen ystävänpäivän juhlien vietosta.

Toivottavasti myös teillä jokaisella oli ihana ystävänpäivä.
Meidän Sigridin väki toivottaa vielä kaikille erittäin hyvää ystävänpäivää koska ikinä ei ole liian myöhäistä sitä toivottaa.
Joka päivä on hyvä syy juhlia ystävyyttä, sekä ystävänpäivää! 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Hoivakoti Sigrid Siuntio omahoitajuus
27.11.2023

Omahoitajuus

​​​​​​​​​​Omahoitaja on henkilö, jolla on paras kokonaiskuva ja tietämys asiakkaasta. Parhaimmillaan omahoitaja tunteet asukkaansa eletyn elämän laajasti ja osaa hyödyntää tietoa asukkaan arjessa asukkaan kunnon laskiessakin.
Hoivakoti Sigrid Siuntio isä
12.11.2023

Isänpäivä

Ihanaa isänpäivää kaikille isit, isoisät ja muut isähahmot! Meillä Sigridissä on isänpäivä aloitettu herkullisella aamiaisella ja isien muistamisella – isänpäivän kunniaksi päiväkahvilla on tarjolla kakkua ja konjakkia.
Hoivakoti Sigrid Siuntio kohti Halloweeniä
23.10.2023

Värien päivä

Värien päivän kunniaksi päätimme Sigridissä ennen viikonloppua aloittaa Halloween-koristeiden valmistuksen. Asukkaamme saivat halutessaan askarrella Halloween-koristeita. Syksyn värejä saatiin upeasti taltioitua jokaiseen taideteokseen.