Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

14

helmikuu

2020

Soivakka positiivisissa otsikoissa

Iloksemme voimme kertoa, että hoivakotimme on saanut viime aikoina paljon positiivista julkisuutta. Tammikuista Huomisen hoiva -seminaaria varten yksikkömme arjessa kuvattiin pieni videonpätkä, jota olemme täällä asukkaiden kanssa yhdessä katselleet innoissamme useaan otteeseen. Kuvausryhmä sai tallennettua Soivakan hengen neljään minuuttiin hyvin taitavasti. Lisäksi PaikallisUutiset-lehti oli nostanut Soivakan otsikoihin todellisella hyvänmielenjutullaan. Tällaiset asiat tuovat iloa meille kaikille!

"Alkuvuodesta 2019 luottamus Esperiin koki kovan kolauksen. Asukkaidemme hyvä ja laadukas hoito, hoiva ja kuntoutus ovat oikeutuksia koko toiminnallemme. Joissakin meidän yksiköissämme asiat eivät kuitenkaan olleet kunnossa.  Esperissä oli peiliin katsomisen ja syvän analyysin paikka. Hoiva-alan kriisin ja laajan mediahuomion saattelemana meitä on tarkastettu moneen otteeseen - ikäyksiköistämme jo lähes 95% on tarkastettu - ja olemme todennäköisesti Suomen tarkastetuin yhtiö. Tiheistä tarkastuksista onkin tullut uusi normaali ja viranomaisyhteistyöstä hyvä tuki kehitystyöllemme. Kehitysmatkalle mukaan saimme ulkopuolisista, riippumattomista asiantuntijoista koostuvan Laaturyhmän, joka on usean kuukauden ajan arvioinut toimintaamme sekä auttanut sen kehittämisessä. Laaturyhmän työ on nyt valmis ja tulokset esiteltiin Helsingissä 23.1.2020 järjestetyssä Huomisen hoiva -seminaarissa. Samalla me Esperissä kerroimme omista toimenpiteistämme hyvän työn, hyvän hoivan ja hyvän elämän edistämiseksi."

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan tammikuisen Huomisen hoiva -seminaarin kokonaisuudessaan, kohdassa 57:40 aiheesta kertoo Soivakan oma yksikönpäällikkö Päivi Pitko. 

Toisesta linkistä pääset katsomaan pelkästään Soivakassa kuvatun osuuden, jossa asukkaat itse kertovat elämästään hoivakodissa. 

Lisäksi Toivakan omassa paikallislehdessä oli lyhytaikaisen asukkaamme kiitokset ja kommentit saamastaan hoidosta meillä Soivakasta. 


- Huomisen hoiva -seminaari kokonaisuudessaan:

https://www.youtube.com/watch?v=tRokI1Fh4nY

- Video Soivakasta:

https://www.youtube.com/watch?v=qnbtsvYEQU4

- PaikallisUutiset 13.2.2020:

lehtijuttu, soivakka, toivakka

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

Ulkoilua
1.7.2020

Sadekelit saapui

Soivakassa pääsee ulkoilemaan katetulle terassille sadekelilläkin. Kukat on kasvaneet kovasti terassilaatikoissa, näitä asukkaat käy ihailemassa päivittäin.
Kesäkukkien istutus
20.5.2020

Kukkien Istutusta

Asukkaat olivat ulkoilemassa ja samalla istuttivat orvokkeja omaisten kanssa