Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

28

syyskuu

2021

Ikäihmisten ulkoilutapahtuma

Soivakan pihassa oli tänään mukava ulkoilutapahtuma yhteistyössä Toivakan kunnan kanssa.
Hoivakoti Soivakka, Toivakka

Ikäihmisten ulkoilutapahtumaa vietettiin tänään ihanassa auringonpaisteessa. Ohjelmassa oli muun muassa pullakahvit, hartiahierontaa, toimintapisteitä sekä Satu Paalasen ohjaama jumppatuokio. Lisäksi Jenni-hoitajamme kertoi vapaaehtoistoiminnasta sekä kartoitti, löytyisikö innokkaita vapaaehtoisia pitämään kotimme asukkaille esimerkiksi virikehetkiä. Tapahtumassa oli lähes 70 osallistujaa ja tunnelma oli hyvin iloinen. Kiitos kaikille osallistujille sekä kaikille, jotka tapahtumaa olivat järjestämässä!

 

hoivakoti soivakka
Pihabingossa etsittiin kuvissa näkyviä asioita piha-alueelta.
Hoivakoti Soivakka
Pullakahvit maistuivat hyvin!
hoivakoti soivakka
hoivakoti soivakka
Toimintapisteissä oli monenlaisia pelejä, joihin halukkaat saivat mielensä mukaan osallistua.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

Kuvassa hoitajamme tuomia satokauden juureksia, joita asukkaamme pääsivät tunnistamaan sekä maistamaan.
2.11.2022

Syksyn puuhia

Soivakan väen syksyyn on mahtunut monenlaista tekemistä. Virikehetket ovat koostuneet vuodenajan mukaisista puuhista ihan laidasta laitaan.
1.9.2022

Syyskuu alkaa

Soivakassa siirrymme pikkuhiljaa syyskauteen, mutta onneksi kesä näkyy ja maistuu vielä monessa!
23.8.2022

Kauniit luontokuvat sykähdyttivät

Viime viikko sai Soivakassa upean päätöksen, kun lievestuoreelainen luontokuvaaja Keijo Penttinen kävi luonamme pitämässä kuvaesityksen. Diaesityksen kautta pääsimme näkemään ja kokemaan palan suomalaista luontoa suoraan "kotisohvalta".
18.8.2022

Kirjapiiri pyörähti käyntiin kesätauon jälkeen

Hoivakoti Soivakka tekee yhteistyötä Toivakan kirjaston kanssa. Kerran kuukaudessa saamme kirjaston työntekijän meille kirjapiiriä pitämään. Syyskauden ensimmäisen tapaamiskerran aiheena oli entisajan koulunkäynti, ja pääsimme tutustumaan teemaan liittyviin kirjoihin. Asukkaamme pääsivät muistelemaan myös omaa koulutaivaltaan.
Piirakka, soivakka, toivakka
4.8.2022

Asukaskokouksen antia

Kerran kuukaudessa järjestämme yhteisömme asukaskokouksen, jossa käydään läpi risuja ja ruusuja, kuullaan toiveita ja palautetta. Tässä tämän kertaisen asukaskokouksen antia.
4.7.2022

Soivakan kesäkuu

Olemme saaneet puuhata monenmoista virikettä kesäkuun aikana. Kävimme muun muassa kesäretkellä Toivakan kirkossa seurakunnan kesälaulutilaisuudessa. Lisäksi Toivakan kamarimusiikkifestivaalit jalkautui pitämään esityksen myös meidän luonamme. Juhannuksen kruunasi kaunis sää ja kauan odotettu yhteinen grillihetki makkaroineen ja muine juhannusherkkuineen.