Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

23

elokuu

2022

Kauniit luontokuvat sykähdyttivät

Viime viikko sai Soivakassa upean päätöksen, kun lievestuoreelainen luontokuvaaja Keijo Penttinen kävi luonamme pitämässä kuvaesityksen. Diaesityksen kautta pääsimme näkemään ja kokemaan palan suomalaista luontoa suoraan "kotisohvalta".
valokuva, soivakka, toivakka
Soivakan asukkaat ja henkilökunta pääsivät ihastelemaan upeita luontokuvia.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

9.2.2024

Soivakka on Toivakan helmi

PaikallisUutiset julkaisi tällä viikolla mukavan jutun hoivakodistamme. Hoivatyön julkisuus on valitettavan usein negatiivista, joten oli ilo päästä kertomaan myös siitä, että asiat voivat olla myös hyvin.
soivakka, villalangat, toivakka
29.1.2024

Kevättä kohti

Soivakassa on alettu jo suunnitella lähestyvää ystävänpäivää - tänään päivätoimintaryhmissä pyöräyteltiin villalangoista sydäntupsuja. Lisäksi pyörähti käyntiin myös vapaaehtoisen vetämä "herrasmiesklubi" kotimme miesväelle. Ulkoilulla aistittiin jopa aavistuksia keväästä!
soivakka, toivakka, leipojat
10.1.2024

Soivakan vuosi vauhtiin pullan tuoksussa

Soivakan päivätoiminnassa on tällä viikolla leivottu, taiteiltu suolamaalauksia ja jumppailtu. Torstaina on luvassa liikuntaleikkejä ja perjantaina tutustutaan kelmumaalauksen saloihin. Saattaapa meillä olla keväämmällä ihan oman taidennäyttelyn avajaisetkin taidepajojen tuotoksista!
soivakka, toivakka, ulkoilu
11.12.2023

Tämän viikon päivätoiminta Soivakassa

VIRIKEKALENTERI
(Muutokset mahdollisia😊)
11.-17.12.2023

MA Jouluaskartelua ja -laulelua
TI Fyssarin toimintatuokio
KE Kädentaitokeskiviikko
TO Laulua ja muistelua
PE Pelailuperjantai
LA Toivemusiikkia
SU Soivakka soi
Soivakka, toivakka, hoitsut
7.12.2023

Olkoon suosio suur!

Joululaulut raikaa Soivakassa, tänään oli vuorossa ev.lut.seurakunnan ja diakoniaryhmän kauneimmat joululaulut -tilaisuus sekä hartaus.
Soivakka, puurojuhla
4.12.2023

Puurojuhlan tunnelmia

Lauantaina Soivakka laskeutui virallisesti joulun odotukseen, kun vietettiin asukkaiden ja omaisten yhteistä puurojuhlaa. Herkuttelimme riisipuurolla ja luumukiisselillä, jälkiruuaksi jouluglögiä ja -torttuja, sekä asukkaiden leipomia pipareita. Jonna Ortju laulatti yleisöä joululaulutunnelmissa.