Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

15

marraskuu

2021

Marraskuun kuulumisia

Täällä meillä on marraskuuhun mahtunut monenlaista.
Soivakka

Vaikka kelit ovat jo viilenneet se ei silti ole haitannut ulkoilemista. Ulkoilemaan pääsee aina niin halutessa. Meillä ovat käyneet myös vapaaehtoiset ulkoilemassa asukkaidemme kanssa. Iso kiitos heille!

Soivakka
Pyhäinpäivänä sytytimme asukkaiden kanssa kynttilät edesmenneiden muistoksi ja hiljennyimme muistelemaan menehtyneitä läheisiämme.
Soivakka
Isänpäivän kunniaksi saimme nauttia kauniista Thai-tanssista ,mitä hoitajamme Mathanee meille esitti. Kaikkien mielestä esitys oli todella hieno!
Soivakka
Kuvassa ihanat hoitajamme Mathanee ja Arja.
Soivakka
Soivakka
Isänpäivän kunniaksi saivat isät ruusut ja nautimme kakkukahvit.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

1.9.2022

Syyskuu alkaa

Soivakassa siirrymme pikkuhiljaa syyskauteen, mutta onneksi kesä näkyy ja maistuu vielä monessa!
23.8.2022

Kauniit luontokuvat sykähdyttivät

Viime viikko sai Soivakassa upean päätöksen, kun lievestuoreelainen luontokuvaaja Keijo Penttinen kävi luonamme pitämässä kuvaesityksen. Diaesityksen kautta pääsimme näkemään ja kokemaan palan suomalaista luontoa suoraan "kotisohvalta".
18.8.2022

Kirjapiiri pyörähti käyntiin kesätauon jälkeen

Hoivakoti Soivakka tekee yhteistyötä Toivakan kirjaston kanssa. Kerran kuukaudessa saamme kirjaston työntekijän meille kirjapiiriä pitämään. Syyskauden ensimmäisen tapaamiskerran aiheena oli entisajan koulunkäynti, ja pääsimme tutustumaan teemaan liittyviin kirjoihin. Asukkaamme pääsivät muistelemaan myös omaa koulutaivaltaan.
Piirakka, soivakka, toivakka
4.8.2022

Asukaskokouksen antia

Kerran kuukaudessa järjestämme yhteisömme asukaskokouksen, jossa käydään läpi risuja ja ruusuja, kuullaan toiveita ja palautetta. Tässä tämän kertaisen asukaskokouksen antia.
4.7.2022

Soivakan kesäkuu

Olemme saaneet puuhata monenmoista virikettä kesäkuun aikana. Kävimme muun muassa kesäretkellä Toivakan kirkossa seurakunnan kesälaulutilaisuudessa. Lisäksi Toivakan kamarimusiikkifestivaalit jalkautui pitämään esityksen myös meidän luonamme. Juhannuksen kruunasi kaunis sää ja kauan odotettu yhteinen grillihetki makkaroineen ja muine juhannusherkkuineen.
10.6.2022

Unelmana hoitoala

Tutustu ja tienaa -kesätyöntekijämme Jimi Manni, 16, tähtää lähihoitajaksi. Juuri peruskoulunsa päättänyt Jimi haluaa hoitoalalle, koska rakastaa auttaa ihmisiä.