Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

9

joulukuu

2022

Soivakan joulukuu

Joulukuu on iloisen tekemisen aikaa Soivakassa. Tunnelmaa loimme jo marraskuun lopussa ottamalla esille joulukuusen ja joulukoristeet. Myös pikkujouluja sekä itsenäisyyspäivää on juhlistettu porukalla!
Pipareita paistui uunissa iso satsi pikkujoulupäivänä!
Piparien leivontaa
Pikkujouluissa jokainen halukas asukas pääsi leipomaan pipareita. Niiden kanssa juotiin tietenkin lämmintä glögiä ja lopuksi jokainen sai perinteisen joulupussin.
Joululauluja
Kiitos Mari ja Matti joululaulujen laulattamisesta! Siitä pitävät niin asukkaat kuin hoitajatkin.
Itsenäisyyspäivä koostui erilaisista juhlallisuuksista ja muistelemisista. Pöydät oli katettu teeman mukaan ja asukkailla oli juhlavat vaatteet yllään. Kiitos toivakan seurakunta ja kunta vierailuistanne juhlapäivänä!
Itsenäisyyspäivä
Juhlapöytä
Itsenäisyyspäivänä saimme nauttia alkoholitonta kuohuviiniä.
Kuplivaa itsenäisyyspäivänä
Joulukuusi
Kuusen pienet kynttiläiset valaisevat kauniisti... Tunnelmaa hämäriin talvipäiviin ja onneksi saimme vähän luntakin maahan!

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Soivakka, Toivakka

Pipareita paistui uunissa iso satsi pikkujoulupäivänä!
9.12.2022

Soivakan joulukuu

Joulukuu on iloisen tekemisen aikaa Soivakassa. Tunnelmaa loimme jo marraskuun lopussa ottamalla esille joulukuusen ja joulukoristeet. Myös pikkujouluja sekä itsenäisyyspäivää on juhlistettu porukalla!
Kuvassa hoitajamme tuomia satokauden juureksia, joita asukkaamme pääsivät tunnistamaan sekä maistamaan.
2.11.2022

Syksyn puuhia

Soivakan väen syksyyn on mahtunut monenlaista tekemistä. Virikehetket ovat koostuneet vuodenajan mukaisista puuhista ihan laidasta laitaan.
1.9.2022

Syyskuu alkaa

Soivakassa siirrymme pikkuhiljaa syyskauteen, mutta onneksi kesä näkyy ja maistuu vielä monessa!
23.8.2022

Kauniit luontokuvat sykähdyttivät

Viime viikko sai Soivakassa upean päätöksen, kun lievestuoreelainen luontokuvaaja Keijo Penttinen kävi luonamme pitämässä kuvaesityksen. Diaesityksen kautta pääsimme näkemään ja kokemaan palan suomalaista luontoa suoraan "kotisohvalta".
18.8.2022

Kirjapiiri pyörähti käyntiin kesätauon jälkeen

Hoivakoti Soivakka tekee yhteistyötä Toivakan kirjaston kanssa. Kerran kuukaudessa saamme kirjaston työntekijän meille kirjapiiriä pitämään. Syyskauden ensimmäisen tapaamiskerran aiheena oli entisajan koulunkäynti, ja pääsimme tutustumaan teemaan liittyviin kirjoihin. Asukkaamme pääsivät muistelemaan myös omaa koulutaivaltaan.
Piirakka, soivakka, toivakka
4.8.2022

Asukaskokouksen antia

Kerran kuukaudessa järjestämme yhteisömme asukaskokouksen, jossa käydään läpi risuja ja ruusuja, kuullaan toiveita ja palautetta. Tässä tämän kertaisen asukaskokouksen antia.