Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Suvanto, Ylivieska

7

heinäkuu

2020

Sadepäivän iloja

Kulunut viikko on ollut keleiltään kurja, kun vettä on satanut lähes päivittäin ja ukkonenkin on jyrähdellyt. Onneksi sää ei ole lannistanut asukkaitamme, vaan ulkoilun sijaan on keksitty tekemistä sisätiloissa - tällä kertaa bingon muodossa!
Hoivakoti Suvanto bingo

Naurua ja iloisia huudahduksia raikaa hoivakoti Suvannon käytävillä, kun asukkaat innostuvat pelaamaan bingoa hoitajan vetämänä. Jännitys tiivistyy, kuka onkaan se onnekas, jolle täydet rivit osuvat?

Hoivakoti Suvanto bingo

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Suvanto, Ylivieska

Ulkona auringonpaisteessa
22.9.2020

Ulkoilua kauniissa ja aurinkoisessa syyssäässä

Lähes Suvannon takapihalla virtaa kaunis Kalajoki, jota on mukava käydä katsomassa pellon reunalta samalla kun käy ulkoilemassa talon asukkaiden kanssa.

Syyskuu

Tervetuloa syksy ja puolukan puna, koivupuun tuoksuva kirjolehti.
Tatteja täynnä on metsän juna, tuulten juoksu luoksesi ehti.
Vielä tuntuu kosketus kesän, vaikka syksy jo rakensikin pesän.

Runo: Kati Söderberg
Esperin Juttutupa
8.9.2020

Esperin Juttutupa toimintaa

Esperin Juttu/treffibussi vieraillee Suvanossa säännöllisin väliajoin, hoitajat informoivat omaisia tai meihin voin olla omaiset suoraan yhteydessä kysyen milloin seuraava kerta on tulossa. Vierailuissa bussissa on visiiri omaisen ja asukkaan välissä. Tila toimii mikrofonilla. Bussiin mahtuu kerrallaan 2 omaista, koska tässäkin asiassa on huomioitava turvaväli 1-2 m omaistenkin kesken. Bussissa on kuljettaja, joka vie asukkaan bussiin saakka. Desinfioi tilat vieralujen välissä. Vierailun aika on bussissa rajattua ja varattava etukäteen Suvannosta
Seuraava kerta bussilla on Suvannossa 18.9.
Ulkoilua aurinkoisessa säässä🌤
7.8.2020

Ulkoilua

Ulkoilua aurinkoisena päivänä🌤