Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Suvanto, Ylivieska

6

lokakuu

2021

Kotieläinpiha Onnentähden aasit ja alpakat vierailulla Suvannossa 🐎🐎🦙🦙

Kodissamme vieraili Kotieläinpiha Onnentähden aasi emä Sissi ja tämän 9 kuukauden ikäinen varsa Zane tänään keskiviikkona.

Tätä parivaljakkoa sai asukkaat ja hoitajat käydä ihastelemassa ja ihmettelemässä talon takapihalla. Useamman asukkaan silmäparit seurasivat aasien touhuja myös päiväsalin ison ikkunan takaa.

Tällä kertaa talon sisätiloissa vieraili kaksi ruskeaa, 2 vuotiasta alpakkaa Lucas ja Yannu. Nuoret alpakat suoriutuivat elämänsä ensimmäisestä sisäkeikasta erittäin hyvin. 💗

Alpakat kävivät ohjaajiensa, Eijan ja Tanjan kanssa tervehtimässä talon jokaista asukasta, joten myös vuoteessa olevat asukkaat pääsivät silittämään alpakoiden pehmeää turkkia. Ihania kohtaamisia. Niin hellyttävää! 🥰🦙🦙
Hoivakoti Suvanto Ylivieska Onnentähden aasit ja alpakat Suvannossa
Maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa jokaista kulkijaa. 🥰

Kiitos jälleen Eija ja Tanja, sekä Onnentähden aasit ja alpakat ❣

🦙 https://www.facebook.com/Onnent%C3%A4hden-alpakat-831927306822930/

 

 

Aasi emä Sissi ja varsa Zane

Sissi on syntynyt Tanskassa ja Zane Merijärvellä. Sissi on toiminut aikaisemminkin eläinavusteisessa toiminnassa ja varsa opettelee nyt emänsä mukana.
Hoivakoti Suvanto Ylivieska aasi Sissi emä ja varsa
Hoivakoti Suvanto Ylivieska Onnentähdin aasit
Asukkaiden kanssa mietittiin jo muutama päivä ennen aasien tuloa, mitä ne mahtaa syödä ja pureeko ne. Vastaukset kysymyksiin saatiin Onnentähden Eijalta.

Alpakat Lucas ja Yannu

Hoivakoti Suvanto Onnentähden alpakat
Alpakat on tuotu Suomeen aikoinaan 2002 vuonna Perusta. Nämä alpakat ovat syntyneet Suomessa, Lucas Lohjalla ja Yannu Kuorevedellä.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Suvanto, Ylivieska