Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Suvanto, Ylivieska

30

kesäkuu

2021

Palaute on lahja ūüíó

Hoitoty√∂ss√§ hoitajat saavat palautetta tekem√§st√§√§n ty√∂st√§ monilta eri tahoilta, joskus ruusuja, joskus risuja. ūüĆĻūüćÉ
Palaute on lahja sanotaan, joten se on hyv√§ pyrki√§ k√§√§nt√§m√§√§n positiiviseksi ja rakentavaksi palautteeksi. ‚ėļ

Ruusut ja risut kun kasaantuu, niistä aatteet ja toiminta parantuu.

Klikkaa otsikkoa, niin saat koko julkaisun näkyviin...
Hoivakoti Suvanto Ylivieska Palaute on lahja

Hoitoty√∂ss√§ hoitajat saavat henkil√∂kohtaista palautetta talomme asukkailta p√§ivitt√§in, jopa useammankin kerran p√§iv√§ss√§. ūü•į

Palaute asukkaalta voi olla niin kiitos, hymy, kaunis sana, kosketus, halaus, kuin kiitollinen katsekin. ūüôā Huonon p√§iv√§n sattuessa palaute voi olla my√∂s negatiivinen, mutta usein hyv√§ll√§ asenteella sen voi muuttaa rakentavaksi ja positiiviseksi palautteeksi.

Työ itsessään on jo palkitsevaa, joten palaute niin hyvässä, kuin pahassa luo siihen lähes aina vain positiivisen lisän.

Asukkailta saamme suoraa palautetta myös Suvannossa järjestettävissä asukaskokouksissa, joissa asukkaiden toiveita kuunnellaan ja kirjataan ylös. Toiveet käydään läpi ja niitä pyritään toteuttamaan hoitajien toimesta.

Teemme myös tiivistä yhteistyötä asukkaiden omaisten ja muiden läheisten kanssa. Palautetta saamme heiltä kasvotusten vierailujen ja hoitoneuvottelujen yhteydessä, kuten myös puhelimen, sähköpostin, sekä lähiaikoina käyttöön otetun Eino läheisviestintätyökalun kautta. Suositut omaistenillat, joissa omaiset pääsevät yhdessä vaikuttamaan asukkaiden asumiseen ja olemiseen Hoivakoti Suvannossa, ovat olleet Koronan vuoksi tauolla, mutta kun tilanne taas sallii, jatkamme entiseen tapaan.


Saamme usein kiitosta, kiitoksen lis√§ksi juhlapyhin√§, sek√§ joskus muulloinkin omaiset muistavat hoitajia kukilla, korteilla ja pienill√§ muistamisilla. Kiitos n√§ist√§! ‚̧

Lisäksi saamme palautetta Suvannon esimieheltä, pohjoisen Suomen alue päälliköltä, sekä talon muulta henkilökunnalta. Suvannossa on käytössä myös Esperin omat laadunvalvonta kriteerit, joista nähdään kuukausittain tulostasolla Hoivakoti Suvannon hoitajien onnistuminen hoitotyössä. 

Mikä tärkeintä hoitajat antavat palautetta myös toinen toisilleen työkaverina, tukipilarina.

Yhdess√§ olemme enemm√§n!¬†ūüĎ©‚Äć‚öēūüĎ©ūüŹľ‚Äć‚öēÔłŹūüĎ©ūüŹŅ‚Äć‚öēÔłŹūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öēÔłŹūüĎ®ūüŹĽ‚Äć‚öēÔłŹ
 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Suvanto, Ylivieska