Esperi Ikäihmiset kahvittelu
Kuvagalleria

Esperi Hoivakoti Suvantopiha, Tampere

Koti ikäihmisille
Hoitaja
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot
Monipuolisesti virikkeitä ja harrastustoimintaa
Koti
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairauksia sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua. Kevyt palveluasuminen sopii ikäihmiselle, joka tulee toimeen itsenäisesti. Hoivahenkilöstö on läsnä päiväsaikaan, auttamassa arjen askareissa ja järjestämässä asukkaille monipuolista virkistystoimintaa.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Palveluseteli käy

Kunnat voivat osallistua asukkaidensa palveluasumisen kustannuksiin palvelusetelillä, joka korvaa tehostetun palveluasumisen yhteydessä annettavaa hoitoa ja hoivaa. Vuokraa ja aterioita palveluseteli ei korvaa. Palveluseteli antaa asiakkaalle tai hänen läheisilleen mahdollisuuden itse päättää, miltä kunnan hyväksymältä yritykseltä palvelu hankitaan. Kunnilla on usein käytössä palveluseteli myös omaishoitajan vapaan aikaiseen lyhytaikaiseen asumiseen.

Palvelusetelin kattamat palvelut ja setelin arvo vaihtelevat kunnittain. Palvelusetelin saaminen edellyttää aina asiakkaan palvelutarpeen arviointia. Lisätietoa saat meiltä sekä kotikunnan sosiaali- ja terveyspalveluista.

Lue lisää palvelusetelistä.

Hoivakoti tutuksi

Tervetuloa tutustumaan hoivakotiimme keskiviikkona klo 14. Jos haluat tietää lisää iltapäivän ohjelmasta, soita 050 575 3554 tai lähetä sähköpostia tarja.arrasvuori@esperi.fi.

Kodin kuulumisia

Esperi Hoivakoti Suvantopiha tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Suvantopihassa on koti yhdeksälle ikäihmiselle.

Turvallinen arki

Ammattitaitoinen sosiaali- ja terveysalan henkilöstö huolehtii asukkaista ympäri vuorokauden. Kodissa työskentelee myös oma fysioterapeutti. Lääkäripalvelut mahdollistuvat kodissamme.

Asukkaita tuetaan ja kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Mukava yhdessäolo ja monipuoliset toimintatuokiot luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita kotiimme. Kodin sydän on oma keittiö, jossa valmistuu maukkaat ja ravitsevat ruuat asukkaiden toiveiden mukaisesti. Meillä juhlitaan syntymäpäivät ja muut merkkipäivät.

Viihtyisä ympäristö

Koti sijaitsee Tampereen keskustassa rauhallisella alueella, Ratinan suvannon vieressä. Läheltä löytyy luontoa ja Tammerkosken kauniit maisemat. Näsilinnankadun päässä sijaitsee senioritalo Suvantopuisto, jonka 1. kerroksessa Suvantopiha sijaitsee.

Asukkailla on omat tilavat huoneet, jotka he voivat halutessaan sisustaa omilla rakkailla tavaroilla. Kodin yhteistilat ovat avarat ja viihtyisät. Turvalliselle piha-alueelle on esteetön pääsy.

Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi marraskuussa 2017. Samanaikaisesti liittyi myös Esperi Hoivakoti Omenapiha.