Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

18

toukokuu

2020

Omainen sinua odotetaan...

Pikonlinnassa on nyt mahdollisuus tavata läheisiään turvallisesti suojalasin läpi. Olemme varanneet siihen erityisen tilan 1. kerroksesta, pääoven läheisyydestä.
Mahdollisuus aitoon kohtaamiseen

Tila on kaikkien Pikonlinnan Esperin ryhmäkotien käytössä, joten varaa aika tapaamiseen oman ryhmäkotisi hoitajalta. Tapaaminen kestää puoli tuntia kerrallaan. Omaisen tulee saapua tapaamiseen terveenä! Käsien pesu tapahtuu ala-aulan WC:ssä ennen tapaamista. Tämän jälkeen omainen odottaa hoitajaa ala-aulassa pääoven läheisyydessä, mistä hoitaja ohjaa tapaamispaikalle. Käsidesi on käytettävissä tapaamispaikalla ja sitä tulee käyttää tullessa ja lähtiessä. Hoitajat desinfioivat tilan tapaamisten välillä. Hoitaja on paikalla asukkaan puolella koko tapaamisen ajan. Tapaaminen on turvallista, kun huolehdimme kaikki annetuista ohjeista!

"Ollaan yhdessä"
"...Mä oon sun kanssa
Ja mä tarvitsen sua ...
Ollaan yhdessä
tai ainakin yhtä sydämessä.
Päivien pidentyessä
Jonkin uuden edessä.
Kevään lehdillä
on tänäkin vuonna elämä.
Päivien pidentyessä
ollaan yhtä sydämessä,
uuden edessä."
~Timo Kiiskinen~

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

24.3.2020

TIEDOTE OMAISILLE!

Tiedote omaisille 18.3.2020

Yhteydenpito läheisenne kanssa
Haluamme turvata sekä läheisesi että heitä avustavan henkilöstön hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Tämän vuoksi meillä ei toistaiseksi voi vierailla.
Haluamme auttaa sinua pitämään yhteyttä läheiseesi muulla tavoin.
1. Mikäli läheiselläsi ei ole omaa puhelinta, voit keskustella hänen kanssaan soittamalla yksikköömme numeroon … (numero yksikön omaispuheluita varten)
2. Voit olla läheiseesi yhteydessä myös kuvapuhelun avulla. Ilmoita halukkuudestasi kuvapuheluun ensin puhelimitse yllä olevaan numeroon, niin sovimme yhteisen ajan keskustelulle läheisesi kanssa.
Mikäli vierailu on läheisesi hyvinvoinnin takia tarpeellinen, kuten esimerkiksi viimeisten hetkien lähestyessä, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä … (nimi ja yhteystiedot) vierailun sopimiseksi. Saapuessasi pyydämme sinua noudattamaan huolellisesti henkilöstömme antamaa ohjeistusta.
Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.


Kiitos avustasi asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi!