Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

28

maaliskuu

2020

Hemmotteluhetkiä

Hemmottelutuokioon kuului kasvonaamio, käsi- ja jalkahoitoa.
Hemmottelutuokioon kuului kasvonaamio, käsi- ja jalkahoitoa.
Hemmotteluhetki

Nykyisen poikkeustilan johdosta, meidänkin kodissa noudatetaan vierailukieltoa. Olemme avustaneet asukkaita pitämään yhteyttä omaisiin puheluiden, kuvien ja videoiden välityksellä. Viestimillä ei kuitenkaan onnistu koskettaminen, joka on usein ikääntyneille tärkeää. Tätä kosketusta korvataksemme järjetimme asukkaille hieman hemmottelua. 

Hemmotteluhetki

Pidimme asukkaille yksilöllisen viriketuokioita kasvo-, käsi- ja jalkahoidon muodossa. Asukkaat saivat kasvonaamion, käsien ja ja jalkojen rasvausta ja kevyttä hierontaa. Hoitojen ohessa keskustelimme ja muistelimme asukkaiden kanssa. 

Hemmottelutuokiot olivat helposti toteutettavissa myös vuodepotilaille vuoteessa.

Hemmotteluhetki

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

24.3.2020

TIEDOTE OMAISILLE!

Tiedote omaisille 18.3.2020

Yhteydenpito läheisenne kanssa
Haluamme turvata sekä läheisesi että heitä avustavan henkilöstön hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Tämän vuoksi meillä ei toistaiseksi voi vierailla.
Haluamme auttaa sinua pitämään yhteyttä läheiseesi muulla tavoin.
1. Mikäli läheiselläsi ei ole omaa puhelinta, voit keskustella hänen kanssaan soittamalla yksikköömme numeroon … (numero yksikön omaispuheluita varten)
2. Voit olla läheiseesi yhteydessä myös kuvapuhelun avulla. Ilmoita halukkuudestasi kuvapuheluun ensin puhelimitse yllä olevaan numeroon, niin sovimme yhteisen ajan keskustelulle läheisesi kanssa.
Mikäli vierailu on läheisesi hyvinvoinnin takia tarpeellinen, kuten esimerkiksi viimeisten hetkien lähestyessä, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä … (nimi ja yhteystiedot) vierailun sopimiseksi. Saapuessasi pyydämme sinua noudattamaan huolellisesti henkilöstömme antamaa ohjeistusta.
Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.


Kiitos avustasi asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi!