Esperi Hoivakoti Syysviiru, Lohja

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

2

lokakuu

2018

Syksyä ilmassa

Hoivakoti Syysviiru Lohja syksyä

Elämä Syysviirussa on yhdessä tekemistä. Tänään veimme asukkaan kanssa postit tehden kävelylenkin samalla ihastellen syksyn etenemistä. Samalla mietiskelimme muuttoa Siuntioon vaikkei päivää ole vielä lyöty lukkoon. Muutamia aarteita on jo pakattu valmiiksi muuttoa varten.

Muistutuksena, että vietämme Avoimia Ovia Hoivakoti Sigridissä 4.10 klo 16 alkaen. Osoite on Linnoitustie 2, Siuntio. Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan uuteen kotiimme.

Hoivakoti Syysviiru Lohja muuttoa

17

syyskuu

2018

Musiikkia

Musiikkia
Hoivakoti Syysviiru musiikkihetki 13.9.2018

Viime torstaina Tuulikki Eloranta kävi esiintymässä Syysviirun asukkaille. Saimme kuulla asukkaille tärkeitä ja rakkaita kappaleita päiväkahvin juonnin ohessa. Musiikkihetkiin voivat kaikki osallistua huolimatta fyysisestä kunnosta tai muistin heikkenemisestä. Tuulikin kanssa neuvotellaan seuraavasta käynnistä.

11

syyskuu

2018

Vie Vanhus Ulos 11.9-11.10

Vie Vanhus Ulos
Hoivakoti Syysviiru Lohja Vie Vanhus Ulos

Vie Vanhus Ulos-kamppanja alkoi Sammatissa vesisateella ja ukkosella. Onneksemme sade alkoi niin, että muutama asukas ehti ulkoilla aamukahvin jälkeen ennen kaukana jyrisevää ukkosta. Kamppanja kestää kuitenkin kuukauden ja uskomme mukaan mahtuvan kauniitakin syksyisiä päiviä. Emmekä ulkoile pelkästää kamppanjan aikana tai sen takia vaan pyrimme siihen, että ulkoilu on osa meidän normaalia arkea.