Löydä lähin Esperi Koti

Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Hoivakoti Teppolan pihapiiri.

Kokemuksia

Olen ollut todella kiitollinen, että Hilda sai viettää viimeiset elinvuotensa niin ihanassa paikassa, Hoivakoti Teppolassa. Vieraillessani Teppolassa aistin aina henkilökunnasta, että he ovat kutsumusammatissaan - täällä vanhuksia arvostetaan. Myös saattohoito ja muistotilaisuus, jättävät minulle kauniin muistijäljen.
Esa Väänänen, asukkaan omainen
Oulu
Äitimme Ainon aika hoivakoti Teppolassa on ollut turvallista ja mutkatonta. Henkilökunta tekee arvokasta ja välillä raskastakin työtä huomioiden erinomaisesti asiakkaan ja omaiset. Asioiden hoito ja kommunikointi on hyvää, aina on saatu hyvää palvelua. Tilat ovat siistit ja Ainon mukaan ruoka hyvää. Omaisille vihjeeksi, että kannattaa aktiivisesti kysyä mitä palveluja Teppolasta on saatavana. Voimme sydämellisesti suositella hoivakoti Teppolaa!
Timo Keränen, asukkaan omainen
Oulu
Teppolassa työskentelevät hoitajat tekevät vanhustyötä sydämellään ja vahvalla ammatillisella osaamisellaan. Teppolassa mahtava yhdessä tekemisen ja kehittämisen meininki ja työtä tehdään positiivisessa ja iloisessa ilmapiirissä, jolla on vaikutusta asukkaiden hyvinvointiin ja elämänlaatuun.
Oulun yliopiston GeroNursingCentre (GNC):n tiimi Sinikka, Heidi ja Kaisa
Oulu

Teppolan hoitajat käyttävät työssään kuntoutumista edistävän hoitotyön menetelmiä, kohtaavat ikääntyneet yksilöinä ja ovat kiinnostuneita tutustumaan myös vanhusten menneisyyteen, yksilöllisyyteen sekä omaisiin. Hoitajat ovat innostuneita oppimaan uutta sekä kehittämään ammattitaitoaan ja kehittämään yhdessä ikääntyneiden kuntoutumista edistävää hoitotyötä Teppolassa. Hoitajat työskentelevä selvästi kutsumusammatissaan ja kokevat olevansa oikealla alalla.

Esihenkilö johtaa kuntoutumista edistävän hoitotyön toimintamallin mukaista toimintaa ja innostaa sekä kannustaa hoitajia toteuttamaan omaa luovuuttaan ja ideoitaan asukkaiden toimintakyvyn ja elämänlaadun tukemiseksi ja edistämiseksi. Uusia täydennyskoulutuksia tarjotaan työnantajan puolesta työntekijöille ja yhdessä lisätään ja vahvistetaan osaamista.