Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Tilkantoivo, Helsinki

23

elokuu

2020

Hoivakoti Tilkantaika esillä Helsingin Sanomissa

Helsingin Sanomat julkaisi tänään 23.8.2020 laajasti Esperiä ja erityisesti Esperi Hoivakoti Tilkantaikaa käsittelevät jutut, joissa nousee esille monenlaisia asioita.

Haluan vakuuttaa, että olemme panostaneet laadun kehittämiseen sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseen. Olemme yhtiötasolla asettaneet tavoitteeksemme vahvistaa mm. henkilöstömme muistihoitotyön- sekä saattohoidon osaamista ja suunnittelimme keväälle näistä luokkahuonekoulutuksia. Koronapandemian vuoksi molemmat koulutukset siirtyivät loppuvuoteen verkkomuotoisiksi opinnoiksi.

Tulemme syksyllä järjestämään omaistenillan turvallisesti etäyhteydellä. Olen itse läsnä vastaamassa kysymyksiinne yhdessä hoivakodin omien vastuuhenkilöiden kanssa. Olettehan yhteydessä jo sitä ennen, jos Teillä on kysyttävää toiminnastamme tai huolta läheisenne hyvinvoinnista.

Haluan lopuksi kiittää Teitä tuestanne henkilöstöllemme, joka ponnistelee pitääkseen koronaviruksen pois kodeistamme. Työmme hyvän laadun ja henkilöstökokemuksen kehittämiseksi jatkuu niin Tilkantaiassa kuin koko yhtiössämme.  

Ystävällisin terveisin,

Arne Köhler
Liiketoimintajohtaja, ikäihmiset

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Tilkantoivo, Helsinki