Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama, Vihti

20

maaliskuu

2020

Yhteydenpito läheisenne kanssa

Haluamme turvata sekä läheisesi että heitä avustavan henkilöstön hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Tämän vuoksi meillä ei toistaiseksi voi vierailla.

Haluamme auttaa sinua pitämään yhteyttä läheiseesi muulla tavoin.

  1. Mikäli läheiselläsi ei ole omaa puhelinta, voit keskustella hänen kanssaan soittamalla yksikköömme numeroon 040 5114 085 (numero yksikön omaispuheluita varten)
  2. Voit olla läheiseesi yhteydessä myös kuvapuhelun avulla. Ilmoita halukkuudestasi kuvapuheluun ensin puhelimitse yllä olevaan numeroon, niin sovimme yhteisen ajan keskustelulle läheisesi kanssa.

Mikäli vierailu on läheisesi hyvinvoinnin takia tarpeellinen, kuten esimerkiksi viimeisten hetkien lähestyessä, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä Essi Tauruun 046 920 5857 tai essi.tauru@esperi.fi vierailun sopimiseksi. Saapuessasi pyydämme sinua noudattamaan huolellisesti henkilöstömme antamaa ohjeistusta.

Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

 

 

Kiitos avustasi asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi!

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama, Vihti

konsertti
18.5.2022

sairaanhoitajapäivää 12.5

Torstaina 12.5. vietettiin sairaanhoitajapäivää, sen kunniaksi katsottiin Esperin järjestämää Iltan konserttia etäyhteydellä.
mansikkakakku
8.5.2022

äitienpäivä 2022

Vihdin valkamassa juhlittiin kaikkia äitejä. mansikkakakku ja kahvit maistuivat hyvältä. juttuhetkiä löytyikin paljon.