Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

1

syyskuu

2019

Virkun Venetsialaiset

Juhlimme Virkun Venetsialaisia torstaina 29.8. henkilökunnan, asukkaiden ja omaisten kesken.
hoivakoti virkku pommac

Juhlien aluksi yksikönpäällikkömme Anna Nettamo piti pienen puheen vuoden aikana talossa tapahtuneista muutoksista ja tämän vuoden tavoitteista. Tämän jälkeen henkilökunnan uudet ja vanhat kasvot pääsivät vielä esittäytymään. Jäänmurtajana juhlissa toimi heti aluksi äijäbalettiryhmä ''En Ala'', he kävivät pyörähtelemässä mm. Joutsenlammen tahtiin juhlaväen iloksi.

hoivakoti virkku äijäbaletti

 

 

 

 

 

 

                                                                                                 

 

 

       

Menu:

-Alkumaljat

-Pastasalaatti, yrtti- ja voipatonki

levite, kastike

-Mansikka- ja mangokakku

Suklaabuffet, kahvit

                                                                                                        
 

 Esityksen jälkeen nautimme rauhassa tarjoiluista ja yhdessä olemisesta. Asukkaat oli puettu päiväksi juhlavaatteisiin ja naisten hiukset laitettu.Myös ulos oli katettu pari juhlapöytää, saimme nauttia syksyisestä juhlapäivästämme lämpimänä ja aurinkoisena päivänä. Kauniit kukka-asetelmat ovat peräisin Limingan kukkakauppa Raija-Maijasta.

Erityiskiitos vielä lopuksi kaikille omaisille, kukkakauppa Raija-Maijalle ja äijäbalettiryhmälle! Tästä on hyvä jatkaa kohti talvea.

hoivakoti virkku asetelma

 

hoivakoti virkku

26

elokuu

2019

Sirkka viulun virittää, soittojansa sirittää..

...Ilta hämyyn kietoutuu, onkohan jo elokuu?
Kesä kääntyi taakse ja syksy kolkuttaa jo ovella, onhan jo elokuun loppu. Kovien helteiden jäätyä taakse, Hoivakoti Virkussa on panostettu erityisesti ulkoiluun. Onneksi on vielä saatu nauttia myös lämpimistä ja aurinkoisista päivistä.
hoivakoti virkku ulkoilu

Ulkoillessa kiinnostavaa on nähdä luonnon muuttuvan taas  vuodenajan vaihtuessa. Etupihaa koristaa jo hiljokseen punertava pihlaja. Syksylle on vielä paljon mukavaa puuhaa, muunmuassa Virkun Venetsialaiset.

hoivakoti virkku pihlaja

26

kesäkuu

2019

Keskikesän juhlintaa

Juhannusta juhlittiin kodissamme perinteiseen tapaan.
Hoivakoti Virkku Juhannusjuhla

Keskikesän juhlaa juhlittiin Hoivakoti Virkussa perinteiseen tapaan juhannusherkkuja grillaillen ja kesälauluja laulaen. Asukkaat muistelivat jo elettyjä juhannuksia, ja yhdessä muistuteltiin mieleen suomalaisia juhannusperinteitä ja -taikoja. Juhannussaunan jälkeen naisasukkaita hemmoteltiin lettikampauksilla. Edes myrsky ei pilannut juhlatunnelmaa!

Hoivakoti Virkku Juhannus