Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia, Hämeenlinna

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

13

joulukuu

2019

Lucia-neidon kruunaus

Myllymäen koulun reippaista oppilaista koottu Lucia-kulkue kävi tänään esiintymässä iloksemme Virkkulassa ja Ludwig-salissa. Kaunis laulu helisi käytävillä, kun Lucia-neidot kulkivat loistavat kynttilät käsissään.
Lucia

Juhlapäivän kunniaksi kävi jo aamusta alkaen tohina, kun järjestimme arvonnan oman Lucia-neidon valitsemiseksi. Asukkaat, hoitajat ja päiväkodin väki kävivät kilvan pohtimassa arvontakorin äärellä, kuka heidän mielestään sopisi Lucia-neidoksi parhaiten.  

Arvonta
Lucia-neidon arvonta
Lucia
Lucia-neito saattueineen laulamassa Virkkulassa
Lucia
Uunituore Lucia-neito

 Lucia-neito saatiin kruunattua tarkan ja huolellisen arvonnan jälkeen. Lucia-neidoksi valittu ilahtui suuresti saamastaan huomiosta ja järjestimme vielä oman kulkueen iltapäivän ratoksi.

12

joulukuu

2019

Hoivian pikkujoulut

Pikkujoulut

Tänään vietimme asukkaiden kanssa pikkujouluja yhdessä päiväkodin lasten ja aikuisten kanssa. Ohjelmassa oli joululaulujen kuuntelua ja yhteislaulua. Sen jälkeen vuorossa oli vapaata seurustelua. Nautimme myös yhdessä joulutorttukahvit.

Kiitos kaikille osallistujille!

27

marraskuu

2019

Sanaleikkejä

Anna hyvän kiertää
Toppari4
Pöydät notkuivat

Hämeenlinnalaisten nuorten Toppari-tiimi kävi viime viikolla ilahduttamassa asukkaitamme erään illan ratoksi. Ohjelmaksi oli suunniteltu sanaleikkejä, jossa nuoret olivat koonneet liudan nykykielen mukaisia sanoja, joiden merkitystä asukkaamme arvuuttelivat.  

Toppari3
Tiukkaa visailua

Vastavuoroisesti myös olimme pohtineet asukkaiden kanssa valmiiksi sanoja ja sanontoja heidän nuoruudestaan, joiden merkitystä nuoret koittivat arvuutella.  

Toppari2
Sanojen arvuuttelua

Ohjelma oli yksinkertaisuudessaan todella hauska ja mukaansa tempaava. Istuimme yhdessä iltaa monta tuntia keskustellen ja kuulumisia vaihdellen. Todella mukava nähdä nuorten ja ikääntyneiden yhteistyötä. Arvaisitko Sinä, mitä tarkoitetaan sanoilla dissata, venata tai hima? Entä hevoskierto tai kirnu? 

Toppari1
Ludwig-salissa