Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia, Hämeenlinna

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

14

lokakuu

2019

Lauran laulutuokio Ludwig-salissa

Laura

Yhteislaulu on ehdottomasti suosituimpia virikehetkiämme talossa. Ihana hoitaja-Laura soitti pianoa ja laulatti asukkaitamme laulutuokiossa, jossa soittolistalla on ikivihreitä klassikoita asukkaidemme nuoruudesta.

Yksi ruusu on kasvanut laaksossa Ja se kauniisti kukoistaa Yksi kulkijapoika on nähnyt sen Eikä voi sitä unhoittaa Yksi kulkijapoika on nähnyt sen Eikä voi sitä unhoittaa.

Ja sen olisi kyllä hän poiminut Ja sen painanut povelleen Mutta köyhänä ei ole tohtinut Vaan on jättänyt paikoilleen Mutta köyhänä ei ole tohtinut Vaan on jättänyt paikoilleen.

8

lokakuu

2019

Vanhustenviikko alkoi

Heikki ja Sulo

Eilen maanantaina alkoi valtakunnallinen Vanhustenviikko. Varaudu Vanhuuteen -teemaa juhlistetaan koko viikon ympäri Suomea erilaisin juhlin ja tapahtumin. Hoivian arjessa Vanhusten viikko alkoi Heikki Kilpeläisen ja Sulo Kolarin yhteislaulutuokiolla. Lämmin lauluhetki keräsi osallistujia joka osastolta ja mukana oli niin hoitajia, asukkaita kuin omaisiakin. 

Sävel
Laulunsanat

6

lokakuu

2019

Ulkoilua hyvällä säällä

Ulkoilu ja sen mahdollistaminen on usein palautteen kohteena. Kesän lopulla päätimme tarttua haasteeseen ja mahdollistaa säännöllisen ulkoilun kaikille halukkaille. Moni asukkaistamme pystyisi ulkoilemaan omatoimisestikin, mutta eivät rohkene yksin lähteä Myllymäen mäkisiin maastoihin. 

Yhteisulkoilu koostuu hoitajista, opiskelijoista, vapaaehtoisista ja omaisista, ketkä vaan ilmoittautuvat mukaan kanssamme ulkoilemaan.  Mukaan voi lähteä pyörätuolilla, rollaattorilla tai itse kävellen. Talossamme on myös yksi sähköpyörätuoli, joka on vapaasti myös omaisten hyödynnettävissä.

Ulkoilemassa
Turuntien vilkas liikenne
Ulkoilemassa
Myllymäen mäissä kunto nousee