Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia, Hämeenlinna

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

22

elokuu

2019

Bingo alkaa

Bingo

Olemme saaneet jonkun verran palautetta viriketoiminnan ja ulkoilun vähyydestä. Nyt olemme tarttuneet tähän haasteeseen uudella tarmolla ja perustaneet viriketyöryhmän suunnittelemaan ja toteuttamaan aktiivista arkea asukkaillemme.

Uusi viikko-ohjelma starttaa heti ensi viikolla, kun suurin osa työntekijöistämme palailevat ansaituilta kesälomilta. Heti maanantain kunniaksi kokoonnumme Ludwig-saliin pelaamaan yhdessä Bingoa. Katsotaan kuka asukkaistamme saa tällä viikolla Bingo-mestaruuden.

Moni asukkaistamme kykenisi ulkoilemaan omatoimisesti, mutta eivät halua tai uskalla lähteä Myllymäen maastoiseen ympäristöön yksin. Keskiviikkona valjastamme hoitajista koostuvan ulkoilupartion ja teemme pienen lenkin lähiympäristössä.

Seuraavan viikon ohjelman suunnittelemme asukkaiden kanssa yhdessä heitä kuunnellen.

29

heinäkuu

2019

Askarrellaan yhdessä

Askartelu

Ihana hoitajamme Milla kokosi Tupalan asukkaat yhteen askartelutuokiota varten. Onni2-sisääntuloaulassa vierailijoita tervehtii värikäs ystäväpuu, jonka tekemiseen kaikki halukkaat asukkaat ovat saaneet osallistua.

22

heinäkuu

2019

Iltapäivän kohokohta: kotimainen elokuva

Kun aamun kiireet on ohi ja lounas nautittu, on kodissamme usein rauhallisin hetki. Tuo hetki pyhitetään useimmiten päivälevolle, ulkoilulle tai kotimaisen elokuvan katselulle. Jos olemme oikein reippaita, ehdimme tekemään nuo kaikki. Klassikot pyörivät tv:ssä ja yhdistää nuoren ja vanhemman sukupolven. Mikä on Sinun suosikkisi? 

Elokuva
Parhailla paikoilla on vielä tilaa
Elokuva
Sama elokuva nähty jo moneen kertaan, mutta aina yhtä hyvä