Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia, Hämeenlinna

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

9

marraskuu

2018

Keinulan asukasraati 8.11.2018

Keinulan asukasraati kokoontui eilen, torstaina ideoimaan, suunnittelemaan ja kehittämään toimintaamme. Paikalle oli toistakymmentä Keinulan asukasta ja muutama läheinen. Asukasraati oli erittäin onnistunut ja päätimmekin, että ainakin Keinulan osalta asukasraateja tultaisiin pitämään jatkossa säännöllisesti.

Kehittämisehdotukseksi tuotiin heti esiin tiedonkulku. Ilmoitustaulu koettiin riittämättömäksi ja toivottiin, että jokaiseen asuntoon jaettaisiin tietoja esimerkiksi tulevista tapahtumista. Näin tieto tavoittaisi varmasti jokaisen asukkaan. Näin luvattiin toimia jatkossa.

Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että musiikki- ja tanssiesityksiä pitäisi olla ehdottomasti enemmän. Asukkaat toivovat, että myös ulkopuoliset kävisivät heitä ilahduttamassa. Hoitajien pitämä virike koettiin tärkeäksi, mutta erityisen virkistävinä koettiin ulkopuolisten vierailut. Luvattu, että asiaa aletaan kehittää heti alkuvuodesta ja tulevista tapahtumista myös tiedotetaan aktiivisesti.

Hyvää palautetta saimme kauniista sisustuksesta ja koskettavasta historiikista. Myös tauon jälkeen uudelleen alkanut jumppa sai kiitosta.

Keittiölle palautteena tuotiin esiin, että leivän päälle kaivataan kunnon voita, juomaksi punaista maitoa ja lounaalle jälkiruoka. Luvattu välittää keittiölle nämä terveiset. Lisäksi lounasaika koettiin toisinaan hieman rauhattomaksi, kun suuri osa asukkaista, henkilökunnasta ja päiväkodin lapsista ruokailevat samaan aikaan. Luvattu kehittää ruokailujen porrastamista siten, että jokainen voi valita itselleen sopivat ruokailuhetken.

Sovittiin, että seuraavan kerran Keinulan asukasraati kokoontuu joulukuun alussa.

2

marraskuu

2018

Karkki vai kepponen?

Karkki vai kepponen
Soitto
Pelottava halloween musiikki

Perjantaina Hoiviassa vietettiin isojen ja pienten yhteistä halloweenia. Päiväsalissa pyöri vampyyreja, dracula, luuranko, sotilas pyssyn kanssa, prinsessa, peikko ja vaikka mitä muita pikku olentoja. Aluksi ohjelmassa oli pelottavaa musisointia. Sen jälkeen hieman tanssahdeltiin ja vaihdettiin parhaimpia kepposia. Lopuksi pikku mussukat kävivät vielä leppoisella pelottelukierroksella. Sovittiin tosin, että ketään ei oikeasti ala pelottamaan, sillä tavoitteena oli viettää kiva leikkipäivä ennen pyhäinpäivää.  

Halloween
Lapset halloween-asuissa

1

marraskuu

2018

Hoivian yksikönpäällikkö esittäytyy

Koristelut

Hei,

nimeni on Riina Rantanen ja aloitin Hoivian yksikönpäällikkönä 1.11.2018. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja-terveydenhoitaja ja työkokemusta on kertynyt jo lähes 15 vuoden ajalta niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Esperissä olen työskennellyt nyt noin 3,5 vuoden ajan ja viihtynyt mainiosti. Hoivia on minulle myös tuttu, sillä aiemmin olen tehnyt lyhyitä sijaisuuksia täällä. Henkilökunnasta suuri osa ja jonkun verran asukkaat sekä omaisetkin ovat minulle tuttuja.  

Parveke
Syksyistä kukkaloistoa Valolan parvekkeella

Työssäni minulle on erityisen tärkeitä Esperin arvot: lämminhenkisyys, avoimuus, luotettavuus ja asiakashenkisyys. Nämä arvot ohjaavat koko työtä niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin parissa. Haluan myös lisätä vuoropuhelua läheisten ja asiakkaiden suuntaan. Toivonkin, että yhteistyöstä läheisten kanssa tulee mahdollisimman tiivistä. 

Minä
Hoivian yksikönpäällikkö-Riina