Esperi Palvelukeskus Haanoja, Kouvola

Kuulumisia
Paviljonki
20.5.2020

Helluntaihin valmistautuminen

Helluntaita vietetään seitsemän viikon kuluttua pääsiäisestä ja kymmenen päivää helatorstain jälkeen. Ennen vanhaan helluntaina oli kaksipäiväiset pyhät. Varsinainen helluntaipäivä on sunnuntai ja sitä seuraava maanantai, toinen helluntaipäivä oli pyhäpäivä vuoteen 1972 saakka. Vuosina 1973-1991 Suomessa vietettiin pyhäpäivänä varsinaisen helluntaipäivän lisäksi edeltävää lauantaita, jonka nimi oli tuolloin helluntain valmistuspäivä.
Haanojan sairaanhoitajat
12.5.2020

Sairaanhoitajan ammatti - maailman paras ammatti

Parasta työssä ovat palvelutalon asukkaat, heiltä saatu palaute, oma kädenjälki näkyy työssä ja se, että saa olla yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa ja oppia joka päivä jotain uutta.
Työkavereita ovat lääkärit, fysioterapeutit, muut sairaanhoitajat, lähihoitajat, laitoshuoltajat ja keittiötyöntekijät. Työssä tapaa myös muiden erikoisalojen hoitajia ja lääkäreitä, joita konsultoi tarvittaessa.

Haanoja
7.5.2020

Torstain Toivotut

Torstain toivottuja esittivät Juulia ja Maija. Saimme nauttia soitosta ja runoista täällä Haanojan palveluasumisen piha-alueella.
Viriketoimintana Origami
27.4.2020

Ihantalan viriketoiminta

Nimi origami (ori ’taitettu’ ja kami ’paperi’) otettiin käyttöön Japanin ulkopuolella toimineissa origamiyhteisöissä 1950-luvulla, ja pian nimitys levisi kautta maailman tarkoittamaan paperintaittelutaidetta.

Veteraanipäivä Haanojalla
27.4.2020

Kansallinen Veteraanipäivä 27.4.2020

Kansallista veteraanipäivää vietetään huhtikuun 27. päivänä muistoksi sodan päättymisestä ja rauhan alkamisesta. Sotiemme veteraanien juhlapäiväksi otettua Lapin sodan päättymispäivää on vietetty vuodesta 1987 lähtien Kansallisena veteraanipäivänä. Juhlapäivää kunnioitetaan juhlaliputuksella ja elossa olevien sotaveteraanien muistamisella.
Lounaalle valmistautumista
24.4.2020

Suojainten käyttö

Haanojalla koko henkilökunta käyttää maskia oli hän sitten töissä esimiehenä, hoitajana, tukipalvelutyöntekijänä tai keittiötyössä.
Sävelsirkku
24.4.2020

Sävelsirkkutuokio Ihantalassa

Sävelsirkku on tapa toimia yhteisöllisesti ja elämyksellisesti yksilöllisiä tarpeita kunnioittaen. Toiminta perustuu kasvokkain tapahtuvan vuorovaikutuksen voimaan; musiikin ja ääniohjelmien luomien henkilökohtaisten tunnemuistojen pohjalta.
Hernepussi pään päällä
22.4.2020

Viriketoiminta koronan aikana

Viriketoimintaa olemme toteuttaneet pienryhmissä esimerkiksi tuolijumppaa ja bingoa. Ulkoilu kauniissa auringonpaisteessa virkistää myös mieltä. Fysioterapeuttimme ulkoiluttavat asukkaita lähes päivittäin.
Yhteisöllisyyttä pienimuotoisesti
22.4.2020

Vapaa-ajan viettoa korona-aikana

Asukkaamme ovat innostuneet palapelien teosta. Nyt valmiina yksi 1000 sekä 700 palan palapeli. Asukkaat tekevät palapeliä pareittain ja joskus tarvitaan suurennuslasia valolla jotta palat on helpompi tunnistaa. Hienoa työtä ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä ja innostuneita.
Turvaväli
22.4.2020

Kuusi viikkoa koronaa

Näin muistuttelemme asukkaita turvavälistä korona-aikana. Onhan tuo välillä vähän vaikeaa istua ystävästä kauempana ja jutella kun kuulokaan ei aina ole hyvä.
26.3.2020

Haanojan palvelukeskuksen kuulumisia

Haanojan kuulumisia koronaviruksen aikana. Haluamme näin viestittää kaikille asukkaidemme läheisille, että tällä hetkellä meillä on kaikki hyvin.
19.3.2020

Haanojan Palvelukeskuksen koronaohjeistus

Hei. Haluamme turvata täällä kodissamme asukkaiden ja heitä avustavan henkilöstön hyvinvoinnin sekä turvallisuuden ja olemnme asettaneet meille toistaiseksi voimassa olevan vierailukiellon
3.3.2020

Jalkahoitola Kaisla

Haanojan palvelukeskuksessa aloittaa toimintansa 30.3.2020 Jalkahoitola Kaisla
Katso lisää