Esperi Palvelukeskus Haanoja, Kouvola

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

4

marraskuu

2019

Haanojan ravintolan kuulumisia

Teemme hyvästä vielä paremman. Olemme panostaneet nyt salaattitarjontaan. Esillelaitto ja kauden raaka-aineet näkyy Haanojan salaattipöydässä.

Haanoja ravintola
Haanoja ravintola

Arkean ja Haanojan yhteistyössä ruokamme maistuu entistä paremmalle ja kaunis salaattipöytä on osa kattausta.

30

lokakuu

2019

Vie Vanhus Ulos- kampanja Haanojalla

Ikäinstituutin vuosittainen, kuukauden mittainen Vie vanhus ulos -kampanja oli menestys ja innosti yritykset, kunnat, järjestöt ja yksityishenkilöt ikäihmisten ulkoiluttamiseen. Hoivakodeissamme ulkoillaan aktiivisesti ja kampanjan aikana ulkoilukirjauksia tehtiin Esperissä yhteensä huikeat 7511.

Tänäkin vuonna Ikäinstituutin Vie vanhus ulos-kampanjalla edistettiin niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Tänä vuonna kampanjassa kirjattiin ennätysmäärä, yli 33 300 ulkoilukertaa. Näistä yli 7500 kirjattiin Esperin hoivakodissa ympäri Suomea. Meidän kodissa, Ihantalassa ulkoiltiin 101 kertaa. Kiitokset ulkoilukerroista niin hoitajille kuin Ksaon lähihoitajaopiskelijoille.

6

syyskuu

2019

Käsityönäyttely

Käsityönäyttely palvelukeskuksen yhdyskäytävällä
Käsipyyhe
Käsipyyhe

Hoitajan ja asukkaiden pystyttämä käsipyyhenäyttely. Koko palvelukeskuksen asukkailla on mahdollisuus tutustua kauniiseen ja joltain osin kadonneeseen käsityöperinteeseen.