Esperi Palvelukeskus Kielo, Tampere

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

21

helmikuu

2020

Sydämellisten ihmisten koti

Ihanat juhlat ja lämmin tunnelma täytti kotimme jo heti aamusta alkaen.
Ystävä 20

Päiväkodin lapset 2-5 vuotiaat kävivät muistamassa meitä ihanilla lauluilla Ystävyyden viikolla. 14.2.20 pidimme juhlan asukkaille ja heidän läheisilleen Ystävänpäivän konsertin muodossa. Aamulla aloitimme jo teeman mukaan laittamalla asukkaiden rintaan Sydänyhdistyksen naisten tekemät virkatut pullukka sydämet. Edellisenä päivänä koristelimme kotimme kauniiksi. Koko päivä oli valoisa ja tunnelmallinen, joka huipentui konserttiin. Innostuimme tanssimaan niin tuolissa, kuin ihan seisaaltaankin, asukkaamme nauttivat kovasti päivähumpasta hyvän musiikin parissa. Musiikilla on kyllä mahtava voima. Musiikin tuoma energia näkyi meidän kodin raitilla kokoontumisina ja nauruna ja kaikenmoisena höpöttelynä. Ihana päivä:-)

Ystävä
Ystävä

11

helmikuu

2020

Kotimme mainittu:-)

Josko se hyvä kello nyt kuuluisi isolle kirkolle...
Kielo palaute

Me olemme lokakuusta 2019 alkaen keskitytty tekemään meidän oman näköistä kotia ikääntyville aikuisille tänne Vehmaisiin. Keskustelu yksityisistä tuottajista ja hoivakotien toiminnasta on ollut välillä kuin musta-aukko joka vetää puoleensa kaiken mahdollisen. Olemme tehneet kodissamme paljon töitä sen edestä, että emme keskity vellovaan mediaan vaan keskitymme tekemään työmme mahdollisimman hyvin ja luoden ihanan ja rauhallisen arjen asukkaillemme kodissamme. Minulla on esimiehenä ollut ilo ja kunnia valita meille työntekijät, jotka haluavat olla ikääntyvien kanssa tekemisissä ja antaa heille ihanan turvallisen kotiympäristön. "Me olemme kuin perhe", niin kuin yksi asukas sanoi lauluhetken jälkeen... juuri se me halutaan olla.

Me kaikki täällä toivomme, että hoiva alasta aloitettaisiin keskustelemaan positiivisella kaiulla, koska missään muualla et ole niin etuoikeutettu kuin hoitotyössä osallistuessasi ihmisten elämään. TÄmä työ on kunnia ja etuoikeus ja haluamme, että hoiva-alan työ on huipputyö. Meillä on ainakin huipputyöpaikka ja ihanat asukkaat kodissamme.