Esittely

Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Esperi Palvelukoti Kivipuisto tarjoaa turvallisen kodin henkilöille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut. Palveluvalikoimaan kuuluu tehostettu palveluasuminen ja kevyempi palveluasuminen. Yhteensä asukaspaikkoja on 63. Kivipuisto sijaitsee vehreässä ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien ja Järvenpään kaupungin palveluiden äärellä.

Lämminhenkinen arki

Kivipuiston toiminta perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja yhteisöllisyyden korostamiseen. Asukkaita tuetaan ja motivoidaan omien voimavarojen käyttämiseen. Arjen askareita tehdään yhdessä, asukkaita osallistaen. Kannustamalla ja yhdessä tekemisellä luodaan lämminhenkinen arki. Kivipuiston moniammatillisella henkilökunnalla on erityisosaamista asiakasryhmän parissa työskentelystä. Osaava henkilökunta turvaa yksilöllisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Turvallinen koti

Jokaisella asukkaalla on käytössään oma tilava huone ja kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Sisustusratkaisuissa on otettu huomioon asiakasryhmien tarpeet. Yhteistiloissa harrastetaan, seurustellaan ja vietetään juhlia. Viehättävällä piha-alueella ulkoillaan ja nautitaan päivistä.

Asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.