Esperi Palvelukoti Kivipuisto, Järvenpää

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

14

joulukuu

2018

Mukavaa yhdessä olo ja joulun odotusta Kivipuistossa

Kivipuiston jouluvalmisteluihin on kuulunut omaisten illat, joissa asukkaat ovat saaneet viettää aikaa yhdessä omaistensa kanssa ja nauttia jouluisia herkkuja.
Yhssdessä hyvä tulee
Pipareita

Kodinomaisuus ja yhteisöllisyys ovat Kivipuiston perustavia arvoja. Nämä ovat toteutuneet meillä nyt joulun alla, kun asukkaat ja omaiset ovat saaneet yhdessä puuhaillen hankkia taloon joulun tuoksuja ja silmäniloa.

Asukkaat ja omaiset ovat leiponeet, koristelleet ja ihastelleet. Pian joulurauha voi jo laskeutua taloon, mutta sitä ennen vietetään vielä ensi viikolla koko talon yhteistä puurojuhlaa, jossa jokainen yksikkö esittää jonkin jouluisen ohjelmanumeron. Sitä odotellessa...

7

joulukuu

2018

Pieni taidenäyttely Kivipuiston aulassa

Kivipuiston aulassa on asukkaita ja omaisia ilahduttamassa Leo Vinogradoffin pienimotoinen taidenäyttely.
Taidetta
Suomi 100

Kivipuiston aulassa sijaitsevassa näyttelyssä on mahdollista tarkastella monimuotoisia taideteoksia, jotka taiteilija Leo Vinogradoff on ystävällisesti asettanut esille. Näyttelyn nimi: Asetelmia ja ajatuksia kuvaa hienosti sitä, mitä teokset pitävät sisällään.

Taideteokset ovatkin herättäneet asukkaiden keskuudessa jo keskustelua.

29

marraskuu

2018

Jouluvalmisteluja Kivipuistossa

Kohta alkaa jouluaika ja Kivipuistossa onkin jo aloitettu jouluvalmistelut.
Joulukoristeiden tekoa
Hyvä lopputulos

Jouluvalmistelut alkavat olla kohta kiireisimmillään, Kivipuistossa on aloitettu valmistelut hyvissä ajoin. Asukkaat pääsivät valmistamaan joulukoristeita suolataikinasta. Itse tekeminen oli mukavaa ja lopputulosta ei voi kuin kehua.

Joulun alla Kivipuistossa tapahtuu monenlaista; on koko talon puurojuhla, omaisten illat, kuoro esiintyy asukkaille sekä omaisille. Myös päiväkotilapset tulevat tuomaan oman joulutervehdyksensä vanhuksille.

Jouluaattona pidetään Kivipuiston kappelissa jouluhartaus ja Korvatunturilta on kuulunut, että joulupukkikin olisi tulossa tapamaan Kivipuiston kilttejä asukkaita.