Esperi Palvelukoti Kivipuisto, Järvenpää

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

25

tammikuu

2019

Karvaisia vieraita Kivipuistossa

Kivipuistossa vieraili maanantaina harvinaisia vieraita kun terapiaponi Moona kävi meillä tapaamassa asukkaita!
Moona-poni tapaa asukkaita

Viikon odotetuin hetki koettiin, kun Moona-poni saapui maanantai aamuna hoitajiensa kanssa tapaamaan asukkaita Kivipuistoon. Asukkaat olivat ala-aulassa Moonaa vastassa sankoin joukoin ja Moona saikin paljon taputuksia ja rapsutuksia.

Kaikki asukkaat eivät kyenneet tulemaan Moonaa tapaamaan yhteisiin tiloihin, joten Moona vieraili myös muutaman asukkaan huoneessa. Niin henkilökunta kuin asukkaatkin pitivät kovasti karvaisen kaverin tapaamisesta ja hyvä mieli jäi päällimmäiseksi tunteeksi Moonan lähdettyä kotiinsa.

18

tammikuu

2019

Kivipuistossa monenmoista ohjelmaa luvassa

Kevät on alkanut Kivipuistossa. Se on näkynyt muun muassa siinä, että vanhat aktiviteetit ovat palanneet joululomalta.
Ensi viikon ohjelmaa

Kivipuiston joka viikkoisessa ohjelmistossa jatkavat kevään tullen surakuntien järjestämät hartaudet, SPR: ja SRK:n kerhot, kirjallisuuspiiri sekä fysioterapeutin vetämä jumppa. Myös kuoro harjoittelee Kivipuiston tiloissa arki-iltaisin ja asukkaat saavat mennä harjoituksia seuraamaan.

Kevään mittaan talossa tapahtuu myös tavallisuudesta poikkeavia asioita, kun ensi maanantaina Kivipuistoon saapuu poneja vierailulle. Ponit voi tavata ala-aulassa ja ne vierailevat myös tarvittaessa asukkaiden huoneissa. Myös kaverikoiravierailut starttaavat Kivipuistossa kevään kuluessa. Erilaisia esiintyjiä on myös pyydetty asukkaita ilahduttamaan; ensi viikon sunnuntaina meillä esiintyy Duo Nostalgia ja ystävänpäivänä on tulossa Lotta Skog laulattamaan asukkaita.

Kaikkea mukavaa on siis luvassa kun maltetaan hiukan odottaa...

11

tammikuu

2019

Pakkasta tai ei - Kivipuistossa saa ulkoilla

Ulkoilu talvi-ilmassa tekee hyvää. Tarpeeksi lämmintä päälle ja vaikka terassille haistelemaan talvisia tuoksuja!
Lämmintä päälle ja ulos

Kivipuistossa asukkailla on mahdollisuus ulkoilla hoitajan kanssa arkisin joka päivä, mikäli halukkuutta löytyy. Joskus ulos lähteminen vaatii melkoisesti pukeutumista, mutta sitä mukavampaa sitten on nautiskella vaikka parvekkeella, kuten dementiayksikön asukkaat kuvassa.