Esperi Hoivakoti Teerimäki, Hämeenlinna

Hartaushetki
11.12.2023

Joulunaluspuuhia Teerimäessä

Teerimäessä on viime viikkoina vietetty seurakunnan hartaushetkeä, käyty jouluostoksilla, askarreltu joulukoristeita ja herkuteltu suklaanamuilla valtakunnallisena suklaapäivänä. Joulukuussa on avattu joka päivä luukku Vanhustyön keskusliiton toiminnallisesta joulukalenterista, ja tehty porukalla sieltä paljastunut mielikuvajumppa jouluisista puuhista ja valmisteluista.
Henkilökunnan joulupussit
11.12.2023

Joulukalenterit lahjoitusvaroilla

Teerimäen Lintukodon asukkaan omainen lahjoitti rahaa käytettäväksi sekä asukkaiden että henkilökunnan virkistykseen. Rahoilla päätettiin piristää joulun odotusta hankkimalla asukkaille suklaajoulukalenterit ja askartelemalla henkilökunnallekin omat joulupussit. Suuret kiitokset Lintukodon väeltä!
Kuusen koristelua
28.12.2022

Pikkujoulut 12.12

Teerimäessä vietettiin pikkujouluja 12.12. Koristelimme kuusen, maistelimme herkkuja ja joulupukki vieraili jokaisen luona lahjoja tuoden. Hämeenlinnan kaupungin linjausten mukaisesti emme voineet järjestää omaistenpäivää, mutta omaa läheistä saa tulla katsomaan ja toivottamaan jouluterveisiä.
Koristeet
30.11.2021

Joulun odotusta

Joulu on pikkuhiljaa saapumassa myös Teerimäkeen. Joulusiivous aloitettu, koristeet otettu esille ja radio asetettu jouluasemalle!

-Ilmassa leijuu juhlava aika. Nurkissa raikaa laulujen taika. Pöydät täytetään maittavin herkuin, kaikkia muistetaan jouluisin terkuin. Iloa, lämpöä, tuikkujen tunnelmaa, tätä kaikkea joulu aikaan saa-