Esperi Hoivakoti Hopeapaju, Helsinki

kukkia
22.7.2022

Kesäterveiset Hopeapajusta!

Kesä on meillä Hopeapajussa keleistä nauttimisen aikaa. Pidimme kesäkuun lopulla grillitapahtuman molemille kerroksillemme, mukana olivat asukkaat, asukkaittemme omaiset ja hoitajat. Muuten olemme käyneet reippaasti ulkona kävelyillä.
vappu
26.5.2022

Hopeapaju on valmis ottamaan kesän vastaan!

Hei vaan kaikille! Nyt ollaankin jo ihan kesän kynnyksellä, muutamia oikein kauniita kesäpäivä onkin jo nähty. Vappukin hurahti ohi. Meillä Hopeapajussa juhlittiin vappua yhdessä herkkujen kera. Muuten luppoaika menee aktiviteettien parissa. Bingo, vesivärimaalaus ja ulkoilu ovat muodostuneet kaikkien suosikeiksi.

Hopeapaju toivottaa mukavaa kesää kaikille!
piparkakkuja
18.12.2021

Joulun odotusta Hopeapajussa!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Olemme Hopeapajussa leiponeet yhdessä piparkakkuja, juoneet glögiä ja kuunnelleet joulumusiikkia. Myös menneiden joulujen muistelu on kirvoittanut monia hyviä keskusteluja, joista olemme yhdessä jutelleet!
Ystävysten kauneushetki
28.10.2021

Syysterveiset Hopeapajusta!

Syksy alkaa olla jo pitkällä, vettä sataa ja on pimeä. Siksi onkin hyvä muistaa liikkua! Meillä on tiistaisin Ortonin järjestämä tuolijumppa ja meidän fysioterapeuttimme pitää viikottain tuolijumppaa molemmissa kerroksissa. Ulkoilua unohtamatta, sään salliessa.