Esperi Hoivakoti Hopeapaju, Helsinki

Hartaushetki
7.10.2022

Hartaushetki Hopeapajussa

Meillä kävi Hopeapajussa Töölön seurakunnan pastori Hannu Hietalahti pitämässä hartauksin. Asukkaat ja työntekijät lauloivat yhdessä suvivirttä. Luimme myös raamattua ja rukoilimme. Joi kahvia ja söi keksejä.
bingo
31.8.2022

Hopeapajun Elokuu

Syksy tulikin ryminällä tänne Ruskeasuolle. Kuin yhdessä yössä kesä vaihtui syksyyn. Täällä Hopeapajussa me pysyimme aktiivisena koko kesän ja tulemme jatkamaan samaan malliin läpi syksyn. Talvea unohtamatta. Kesän aikana olemme grillailleet yhdessä, käyneet pitkillä kävelyillä, tehneet jos jonkinlaista aktiviteettia bingosta, maalaamiseen ja leipomiseen.
Ystävysten kauneushetki
28.10.2021

Syysterveiset Hopeapajusta!

Syksy alkaa olla jo pitkällä, vettä sataa ja on pimeä. Siksi onkin hyvä muistaa liikkua! Meillä on tiistaisin Ortonin järjestämä tuolijumppa ja meidän fysioterapeuttimme pitää viikottain tuolijumppaa molemmissa kerroksissa. Ulkoilua unohtamatta, sään salliessa.
kakku
28.9.2021

Syyskuu Hopeapajussa

Vaikka illat pimenevät ja talvi tekee tulojaan emme ole jääneet toimeettomiksi! Liikunta, aktiviteetit ja yhteinen ajan vietto piristävät kummasti mieltä kun kesä alkaa jäädä taakse.