Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

12

toukokuu

2022

Avaa ikkuna läheisesi elämään!

Hei asukkaamme läheinen! Esperin läheisviestinnän sovelluksella voit kätevästi seurata kodissamme asuvan läheisesi elämää.
MAALAUSTA

Sovellukseen tipahtelevien viestien kautta kuulet kodin tapahtumista ja toiminnasta sekä saat viestejä ja kuvia läheisestäsi. Voit myös viestitellä turvallisesti henkilöstömme kanssa. Saat OmaEsperin käyttöösi olemalla yhteydessä yksikön esihenkilöön ja ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi. OmaEsperiä on helppo käyttää!

Lisätietoja ja esittelyvideon voit katsoa täältä: https://www.esperi.fi/omaesperi

Leipomiset

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Rannalla
13.6.2022

Retki merenrantaan

Nyt on ilmat lämmenneet sen verran, että päätimme lähteä retkelle merenrantaan. Kasinonranta on parhaimmillaan kuin ulkomailla, tänään oli kuitenkin sen verran tuulista ja viileää, ettei uimareita näkynyt.
Remontin keskellä
2.6.2022

Keittiöremontti

Untuvassa on tehty keittiöremonttia viimeiset viikot ja loppuhuipennuksena vesien ollessa poikki ja oikean keittiön ollessa kokonaan pois käytöstä yhden päivän, yöhoitajamme keksi idean "keittiökioskista". Sieltä onnistui ruokien tarjoilu löhes yhtä sujuvasti kuin oikeasta keittiöstä. Nyt onkin jo melkein valmis keittiö meillä käytössä ja olemme purkaneet väliaikaiskioskin. Mutta ehkäpä kesällä toteutamme samalla mallilla jäätelökioskin asukkaille.
MAALAUSTA
12.5.2022

Avaa ikkuna läheisesi elämään!

Hei asukkaamme läheinen! Esperin läheisviestinnän sovelluksella voit kätevästi seurata kodissamme asuvan läheisesi elämää.
Wappu
29.4.2022

Vapun odotusta

Teekkarit kävivät tuomassa asukkaille Wapputervehdyksen laulun ja kortin muodossa.
Validaatio
25.4.2022

Validaatiokoulutusta

Tiesitkö, että Esperi kouluttaa 2000 hoivahenkilöä validaatioon vuoteen 2025? Meillä Untuvassa koulutukset käynnistyivät juuri viime viikolla.
Pääsiäinen
19.4.2022

Pääsiäisen viettoa

Pääsiäiseen valmistauduttiin Untuvassa koristeita askartelemalla ja rahkapullia leipomalla.