Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

2

kesäkuu

2022

Keittiöremontti

Untuvassa on tehty keittiöremonttia viimeiset viikot ja loppuhuipennuksena vesien ollessa poikki ja oikean keittiön ollessa kokonaan pois käytöstä yhden päivän, yöhoitajamme keksi idean "keittiökioskista". Sieltä onnistui ruokien tarjoilu löhes yhtä sujuvasti kuin oikeasta keittiöstä. Nyt onkin jo melkein valmis keittiö meillä käytössä ja olemme purkaneet väliaikaiskioskin. Mutta ehkäpä kesällä toteutamme samalla mallilla jäätelökioskin asukkaille.
Remontin keskellä

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Bingohetki
22.11.2022

Bingoa

Bingosta on tullut yksi asukkaiden suosikkihetkistä. Siksipä bingoa pelataan melkein joka viikko. Oleellisena osana bingohetkiä on tietysti kunnon palkinnot.
Krista Pärmäkoski
7.10.2022

Krista Pärmäkosken vierailu

Viime perjantaina Krista Pärmäkoski pistäytyi Lauttasaaressa Hoivakoti Untuvassa. Tapaamista oli odotettu jo useampi päivä, ja lähes kaikki asukkaat olivat kokoontuneet alkuillasta olohuoneeseen vastaanottamaan toivotun vieraan. Krista pääsi mukaan Untuvan aktiviteettituokioon, jossa koko poppoon voimin nautittiin laulusta ja tanssista muun muassa Kulkurin valssin tahtiin. Lopuksi Krista ja asukkaat juttelivat rennoissa tunnelmissa. Useat asukkaat halusivat yhteiskuvaan Kristan kanssa ja kirjoiteltiinpa pari nimikirjoitustakin. Krista yllätti untuvalaiset nimmarilla varustetun viirin kera. "Tämän pidämme esillä ja heilutamme joka kerta, kun näemme sinut televisiossa. Muista sitten meitä, me hurraamme täällä ja annamme sinulle voimaa, vaikka et meitä kuulekaan", kannusti eräs asukkaista.
Vie vanhus ulos
22.9.2022

Ulkoilua syyssäässä

Vie vanhus ulos- kampanja on innoittanut ulkoilemaan runsaasti kirpeässä syyssäässä. Hoivakodissa ystävystyneet herrat kävivät rannalla ja kiertelemässä tuttuja lähimaastoja yhdessä.
Ulkoilua
2.9.2022

Vie vanhus ulos -kampanja 7.9-7.10.2022

Osallistumme vuosittaiseen Vie vanhus ulos -kampanjaan 7.9.-7.10.2022. Sinäkin voit osallistua ulkoilemalla läheisesi kanssa!

Yhteistä aikaa, raikkaasta ulkoilmasta nauttimista ja syksyn mukanaan tuomien muutoksien bongailua luonnossa. Tätä kaikkea on luvassa, kun tulet ulkoilemaan läheisesi kanssa. Meillä liikkuminen ja ulkoilu ovat osa elämää, mutta aina on mukava saada lisää porukkaa liikkumaan kanssamme. Olet tervetullut vierailulle kotiimme, milloin tahansa.
Mustaherukka
24.8.2022

Viinimarjat kypsyvät

Omalla pihalla ovat viinimarjat kypsyneet ja niitä ollaan päästy poimimaan ja maistelemaan.
Pihalla
21.7.2022

Ulkoilua

Untuvan omalla pihalla on mukava viettää lauluhetkiä yhdessä.