Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

7

toukokuu

2020

Live -musiikkia ulkona

Hoivakodin asukkaat pääsivät kotimme sisäpihalle kuuntelemaan saksofonistin esiintymistä.
Johannes Salomaa

Koronan vuoksi esiintyjä soitti aidan toiselta puolen, mutta tämä ei tunnelmaa haitannut. Huoneissaan olevat asukkaat kuuntelivat soittoa ikkunoiden äärellä ja suurin osa innostui lähtemään ulos! Vapusta jäänyttä kuohuvaakin saatiin vielä maistella.

Otetaan keväästä ja ensimmäisistä lämpimistä ja aurinkoisista päivistä kaikki irti!

Hoitokoti Untuva turvavälit saksofonistin esiintymisessä
Hoitokoti Untuva kuohuvaa ja saksofoni -musiikkia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoitokoti Untuva kiikaroitsija
Hoitokoti Untuva ulkoilma esiintyminen

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Rollo
7.9.2023

Teatteriesitys Kotia kohti

Loppukesästä saimme vieraaksemme Teatteri Rollon ja heidän esityksen Kotia Kohti. Esityksessä sisarukset Vuokko ja Veikko joutuvat hylkäämään huonokuntoisen lapsuudenkotinsa ja lähtevät etsimään uutta kotia. Haussa on kaksi yhden hengen huonetta vanhusten palvelutalosta. Tehtävä ei ole helppo, sillä molemmilla sisaruksilla on omat tapansa. Veikko, entinen pelimanni herää usein öisin laulamaan ja soittamaan mutta saako asumispalvelukeskuksessa soittaa öisin? Vuokko, entinen opettaja on tarkan järjestyksen ihminen. Asioiden ja esineiden tulee olla Vuokon haluamassa järjestyksessä tai muuten joku - yleensä Veikko- saa kuulla kunniansa. ”
kakku
18.8.2023

Untuvan Elojuhlat

Untuvassa vietettiin yhteisiä Elojuhlia tällä viikolla. Paikalle oli kutsuttu asukkaat läheisineen ja nautimme musiikista, grilliherkuista ja mansikkakakusta puutarhassa. Pieni sadekuuro ajoi meidät kesken juhlien sisälle, mutta se ei tunnelmaa haitannut.
Grillausta
1.6.2023

Kesä on tullut

Kesä on virallisesti alkanut, vaikka säät eivät vielä niin suosikaan meitä. Olemme silti ulkoilleet pihalla aina säiden salliessa ja grillikausikin aloitettiin edellisellä viikolla.
kevät
11.5.2023

Kevään seurantaa

Untuvassa elettiin hetki taas poikkeusaikaa kun yksikössä oli koronaa. Nyt olemme palanneet normaaliin arkeen ja yksikössä voi huoletta vierailla.

Kevät on tehnyt nopeasti tuloaan ja luonnon muuttumista on seurattu. Nyt tällä viikolla olemme jo ulkoilleet pihalla ahkerasti lämpötilan näyttäessä tänäänkin 17 astetta.
teekkarit
14.4.2023

Teekkareiden tervehdys

Teekkarit toivat meille perinteisen kevättervehdyksen laulujen muodossa. Osa lauluista olikin tuttuja meidän muutamalle vanhalle teekkareille.
Redi
2.3.2023

Koiravieraita

Untuvassa käy paljon koiravieraita, lähes joka viikko joku käy täällä rapsuteltavana.