Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

10

huhtikuu

2020

Rauhaisaa pääsiäistä <3

Untuvassa vietetään rauhallista pääsiäistä hyvän ruuan ja lepäilyn merkeissä <3
Kaikki me olemme täällä pysyneet terveinä ja voimme erittäin hyvin-

Untuvan hoitajat ja asukkaat toivottavat kaikille hyvää pääsiäisen aikaa :)
Muistetaan soitella läheisillemme<3
Tipuset
Hyvää pääsiäistä <3
Hyvää pääsiäistä<3

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Ranta
29.9.2023

Vie vanhus ulos -kampanja

Vuonna 2023 Vie vanhus ulos -kampanjan teemana on Voimaa ulkoilusta. Mekin olemme ulkoilleet ahkerasti Untuvassa kampanjaviikkojen aikana omalla pihalla ja retkiä tehden lähiympäristöön. Ulkoilu on monelle tärkeää ja tarkoituksenamme on, että asukas pääsisi ulkoilemaan aina niin halutessaan.
Rollo
7.9.2023

Teatteriesitys Kotia kohti

Loppukesästä saimme vieraaksemme Teatteri Rollon ja heidän esityksen Kotia Kohti. Esityksessä sisarukset Vuokko ja Veikko joutuvat hylkäämään huonokuntoisen lapsuudenkotinsa ja lähtevät etsimään uutta kotia. Haussa on kaksi yhden hengen huonetta vanhusten palvelutalosta. Tehtävä ei ole helppo, sillä molemmilla sisaruksilla on omat tapansa. Veikko, entinen pelimanni herää usein öisin laulamaan ja soittamaan mutta saako asumispalvelukeskuksessa soittaa öisin? Vuokko, entinen opettaja on tarkan järjestyksen ihminen. Asioiden ja esineiden tulee olla Vuokon haluamassa järjestyksessä tai muuten joku - yleensä Veikko- saa kuulla kunniansa. ”
kakku
18.8.2023

Untuvan Elojuhlat

Untuvassa vietettiin yhteisiä Elojuhlia tällä viikolla. Paikalle oli kutsuttu asukkaat läheisineen ja nautimme musiikista, grilliherkuista ja mansikkakakusta puutarhassa. Pieni sadekuuro ajoi meidät kesken juhlien sisälle, mutta se ei tunnelmaa haitannut.
Grillausta
1.6.2023

Kesä on tullut

Kesä on virallisesti alkanut, vaikka säät eivät vielä niin suosikaan meitä. Olemme silti ulkoilleet pihalla aina säiden salliessa ja grillikausikin aloitettiin edellisellä viikolla.
kevät
11.5.2023

Kevään seurantaa

Untuvassa elettiin hetki taas poikkeusaikaa kun yksikössä oli koronaa. Nyt olemme palanneet normaaliin arkeen ja yksikössä voi huoletta vierailla.

Kevät on tehnyt nopeasti tuloaan ja luonnon muuttumista on seurattu. Nyt tällä viikolla olemme jo ulkoilleet pihalla ahkerasti lämpötilan näyttäessä tänäänkin 17 astetta.
teekkarit
14.4.2023

Teekkareiden tervehdys

Teekkarit toivat meille perinteisen kevättervehdyksen laulujen muodossa. Osa lauluista olikin tuttuja meidän muutamalle vanhalle teekkareille.