Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

21

heinäkuu

2022

Ulkoilua

Untuvan omalla pihalla on mukava viettää lauluhetkiä yhdessä.
Pihalla

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Vie vanhus ulos
22.9.2022

Ulkoilua syyssäässä

Vie vanhus ulos- kampanja on innoittanut ulkoilemaan runsaasti kirpeässä syyssäässä. Hoivakodissa ystävystyneet herrat kävivät rannalla ja kiertelemässä tuttuja lähimaastoja yhdessä.
Ulkoilua
2.9.2022

Vie vanhus ulos -kampanja 7.9-7.10.2022

Osallistumme vuosittaiseen Vie vanhus ulos -kampanjaan 7.9.-7.10.2022. Sinäkin voit osallistua ulkoilemalla läheisesi kanssa!

Yhteistä aikaa, raikkaasta ulkoilmasta nauttimista ja syksyn mukanaan tuomien muutoksien bongailua luonnossa. Tätä kaikkea on luvassa, kun tulet ulkoilemaan läheisesi kanssa. Meillä liikkuminen ja ulkoilu ovat osa elämää, mutta aina on mukava saada lisää porukkaa liikkumaan kanssamme. Olet tervetullut vierailulle kotiimme, milloin tahansa.
Mustaherukka
24.8.2022

Viinimarjat kypsyvät

Omalla pihalla ovat viinimarjat kypsyneet ja niitä ollaan päästy poimimaan ja maistelemaan.
Pihalla
21.7.2022

Ulkoilua

Untuvan omalla pihalla on mukava viettää lauluhetkiä yhdessä.
Rannalla
13.6.2022

Retki merenrantaan

Nyt on ilmat lämmenneet sen verran, että päätimme lähteä retkelle merenrantaan. Kasinonranta on parhaimmillaan kuin ulkomailla, tänään oli kuitenkin sen verran tuulista ja viileää, ettei uimareita näkynyt.
Remontin keskellä
2.6.2022

Keittiöremontti

Untuvassa on tehty keittiöremonttia viimeiset viikot ja loppuhuipennuksena vesien ollessa poikki ja oikean keittiön ollessa kokonaan pois käytöstä yhden päivän, yöhoitajamme keksi idean "keittiökioskista". Sieltä onnistui ruokien tarjoilu löhes yhtä sujuvasti kuin oikeasta keittiöstä. Nyt onkin jo melkein valmis keittiö meillä käytössä ja olemme purkaneet väliaikaiskioskin. Mutta ehkäpä kesällä toteutamme samalla mallilla jäätelökioskin asukkaille.