Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

25

huhtikuu

2022

Validaatiokoulutusta

Tiesitkö, että Esperi kouluttaa 2000 hoivahenkilöä validaatioon vuoteen 2025? Meillä Untuvassa koulutukset käynnistyivät juuri viime viikolla.
Validaatio

Esperi kehittää ikäihmisten hoivaa laajalla henkilöstön koulutuksella. Seuraavan neljän vuoden aikana Esperi kouluttaa 2000 hoivahenkilöä validaatioon: ihmisen tarpeista lähtevän tunne-tason vuorovaikutuksen kehittämiseen. Menetelmää käyttämällä pystytään huomioimaan empaattisesti muistihäiriöisen ikäihmisen käyttäytymistä.

Asukkaan arvostava kohtaaminen validaatiomenetelmällä vähentää asukkaan levottomuutta ja antaa hoitajalle työvälineet entistä ihmisläheisempään hoitotyöhön, jonka ytimessä ovat vuorovaikutus, yhteys ja tunne.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Untuva, Helsinki

Bingohetki
22.11.2022

Bingoa

Bingosta on tullut yksi asukkaiden suosikkihetkistä. Siksipä bingoa pelataan melkein joka viikko. Oleellisena osana bingohetkiä on tietysti kunnon palkinnot.
Krista Pärmäkoski
7.10.2022

Krista Pärmäkosken vierailu

Viime perjantaina Krista Pärmäkoski pistäytyi Lauttasaaressa Hoivakoti Untuvassa. Tapaamista oli odotettu jo useampi päivä, ja lähes kaikki asukkaat olivat kokoontuneet alkuillasta olohuoneeseen vastaanottamaan toivotun vieraan. Krista pääsi mukaan Untuvan aktiviteettituokioon, jossa koko poppoon voimin nautittiin laulusta ja tanssista muun muassa Kulkurin valssin tahtiin. Lopuksi Krista ja asukkaat juttelivat rennoissa tunnelmissa. Useat asukkaat halusivat yhteiskuvaan Kristan kanssa ja kirjoiteltiinpa pari nimikirjoitustakin. Krista yllätti untuvalaiset nimmarilla varustetun viirin kera. "Tämän pidämme esillä ja heilutamme joka kerta, kun näemme sinut televisiossa. Muista sitten meitä, me hurraamme täällä ja annamme sinulle voimaa, vaikka et meitä kuulekaan", kannusti eräs asukkaista.
Vie vanhus ulos
22.9.2022

Ulkoilua syyssäässä

Vie vanhus ulos- kampanja on innoittanut ulkoilemaan runsaasti kirpeässä syyssäässä. Hoivakodissa ystävystyneet herrat kävivät rannalla ja kiertelemässä tuttuja lähimaastoja yhdessä.
Ulkoilua
2.9.2022

Vie vanhus ulos -kampanja 7.9-7.10.2022

Osallistumme vuosittaiseen Vie vanhus ulos -kampanjaan 7.9.-7.10.2022. Sinäkin voit osallistua ulkoilemalla läheisesi kanssa!

Yhteistä aikaa, raikkaasta ulkoilmasta nauttimista ja syksyn mukanaan tuomien muutoksien bongailua luonnossa. Tätä kaikkea on luvassa, kun tulet ulkoilemaan läheisesi kanssa. Meillä liikkuminen ja ulkoilu ovat osa elämää, mutta aina on mukava saada lisää porukkaa liikkumaan kanssamme. Olet tervetullut vierailulle kotiimme, milloin tahansa.
Mustaherukka
24.8.2022

Viinimarjat kypsyvät

Omalla pihalla ovat viinimarjat kypsyneet ja niitä ollaan päästy poimimaan ja maistelemaan.
Pihalla
21.7.2022

Ulkoilua

Untuvan omalla pihalla on mukava viettää lauluhetkiä yhdessä.