Esittely

Palveluseteli käy!

Kunnat voivat osallistua asukkaidensa palveluasumisen kustannuksiin palvelusetelillä, joka korvaa tehostetun palveluasumisen yhteydessä annettavaa hoitoa ja hoivaa. Vuokraa ja aterioita palveluseteli ei korvaa. Palveluseteli antaa asiakkaalle tai hänen läheisilleen mahdollisuuden itse päättää, miltä kunnan hyväksymältä yritykseltä palvelu hankitaan. Kunnilla voi olla käytössä palveluseteli myös omaishoitajan vapaan aikaiseen lyhytaikaiseen asumiseen ja palveluasumiseen.

Palvelusetelin kattamat palvelut ja setelin arvo vaihtelevat kunnittain. Palvelusetelin saaminen edellyttää aina asiakkaan palvelutarpeen arviointia. Lisätietoa saat meiltä sekä kotikunnan sosiaali- ja terveyspalveluista.

Esperi Päivätoimintakeskus Hoivaonni tarjoaa päivätoimintaa kotona asuville ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona pärjäämiseen tai seuraa arjen hetkiin. Päivätoiminta on myös tuki ikäihmisen omaishoitoperheen jaksamiseen ja virkistäytymiseen.

Järjestämme aktiivista ja osallistuvaa toimintakykyä ylläpitävää päivätoimintaa Helsingin Viikissä ja Rastilassa. Toiminnan suunnittelussa huomioimme jokaisen yksilölliset tarpeet, toimintakykymittarit sekä palautteet.

Päivätoimintaamme pääset osaksi sosiaalityön tekemän palvelutarpeen arvioinnin myötä. Meille olet tervetullut päivätoiminnan palvelusetelillä, maksusitoumuksella tai omakustanteisesti. Helsingin kaupunki on Hoivaonnen sopimuskumppani. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Viikon paras päivä

Päivätoimintaamme tullaan mielellään ja sieltä lähdetään hyvällä mielellä. Sen haluamme tarjota sinulle. Päivätoiminnassamme saat tavata muita ihmisiä ja ohjelma rakennetaan sinun ja ryhmän toiveiden, toimintakykyjen ja tarpeiden mukaisesti.

Monipuolinen päiväohjelmamme tuo sinulle virkistystä ja kuntoutusta mukavassa porukassa ja turvallisessa ympäristössä. Seurustelu, kevyt kuntoilu, aivojumppa, kädentaidot ja musiikki antavat lisää virtaa. Päivän ruoka- ja kahvihetket ovat tärkeitä, eikä lepoakaan unohdeta. Järjestämme sinulle kuljetuksen aamulla päiväpaikkaan ja iltapäivällä takaisin kotiisi. Lue uutisartikkeli Hoivaonnen arjesta täältä.

Päivätoiminnan pituus ja käynnit

Voit tulla tutustumaan toimintaamme ennakkoon läheisesi kanssa, jolloin voimme yhdessä sopia säännöllisen käyntipäiväsi. Näin voimme varmistaa sinulle sopivan ryhmän. Päivän kesto on noin 6,5-7 tuntia, kuljetus mukaan lukien. Päivätoimintapäivämme on avoinna klo 9-16 välillä.

Päivään kuuluvat aamupala, maistuva ja ravitseva lounas sekä iltapäivällä kahvitarjoilu. Päivätoiminnassamme yhdistyvät fyysisen toimintakyvyn ylläpito, sosiaalinen yhdessäolo ja ikääntyneille suunnatut älylliset haasteet. Ammattitaitoinen ja innostava henkilökuntamme huolehtii sinun tarpeista ja turvallisuudesta päivän aikana sekä toiminnoissa, joissa tarvitsevat tukea ja apua.

Tervetuloa!

Esperi Päivätoimintakeskus Hoivaonni.