Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Helmikartano, Joensuu

2

elokuu

2022

Puutarhapäivitystä

Puutarhassamme alkaa näyttää jo melko mehukkaalle. Vielä hetken kun malttaa, niin pääsee saaliille.
Puutarha 2 joensuu 22
puutarha 3

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Helmikartano, Joensuu

helmikartano pyhäinpäivä
5.11.2023

Pyhäinpäivä 2023

Pyhäinpäivää vietettiin Helmikartanossa hyvin perinteisellä tavalla. Ulos oli laitettu muistelupaikat sekä Rantahelmen että Pikkuhelmen puolelle. Yhdessä asukkaiden kanssa laitettiin kynttilöitä palamaan ja muisteltiin jo lähteneitä lähimmäisiämme. Hoitajat myös lauloivat muutaman hartaan laulun asukkaillemme.
helmikartano helminauhat
9.10.2023

Helminauhat

Helmikartanossa asukkaamme pääsivät kokeilemaan sorminäppäryyttään kun hoitajamme Ola opasti heidät helminauhojen tekoon. Ja vallan upeita luomuksia asukkaamme saivatkin aikaan!
helmikartano vie vanhus ulos
19.9.2023

Vie Vanhus Ulos - Kampanja

Tämän syksyinen valtakunnallinen "vie vanhus ulos" - kampanja on käynnissä syyskuun kahden viimeisen viikon ajan. Me täällä Helmikartanossa ulkoilemme asukkaiden kanssa säiden salliessa päivittäin ympäri vuoden. Hienoa että tällainen kampanja muistuttaa meitä kaikkia liikkumisen ja ulkoilun tärkeydestä myös vanhemmalla iällä. Erityisesti syksyn kuivat päivät ovat useiden asukkaidemme suosikki aikaa käydä ulkoilemassa, ihana syksyn raikkaus ja puiden väriloisto saavat mielen nopeasti virkistymään.
helmikartano musiikkisyksy
18.8.2023

Syksyn Tulevia Musisointeja

Nyt kun aletaan olla jo loppukesässä, niin on hyvä jo katsella syksyä kohti. Tässä muutamia jo varmistuneita musiikkielämyksiä syys- ja lokakuulle. Helmikartanossa myös toimii Ikis musiikkiryhmä asukkaillemme joka keskiviikko tänä syksynä.