Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Esperi Hoivakoti Kotikaari tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 30 ikääntyneelle ja muistisairaalle. Aiemmin Hoivakoti Kotikaari tunnettiin nimellä Palvelutalo Kotikaari. Osaksi Esperiä hoivakoti liittyi tammikuussa 2024.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö, pitäen huolta asukkaista ympäri vuorokauden. Kotikaaressa hoiva ja huolenpito on omatoimisuuteen kannustavaa ja asukkaan näköistä. Yhdessä tehdään arjen askareita, vietetään juhlia, jumpataan ja vietetään muita mukavia hetkiä.

Viihtyisä koti

Hoivakoti Kotikaari sijaitsee Kuokkalan keskustan tuntumassa, luonnon sekä Kuokkalan lähipalvelujen välittömässä läheisyydessä. Eri sukupolvet kohtaavat luontevasti Päiväkoti Kotikaaren toimiessa samassa kiinteistössä.

Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka on kooltaan 19-20 . Ryhmäkodeissa on kodikas oleskelu- ja ruokailutila, joissa aikaa vietetään seurustellen ja päivittäisten yhteisten hetkien äärellä. Lisäksi käytössä on tilavat lasitetut parvekkeet sekä viihtyisä terassipiha, jossa ulkoilu on helppoa ja turvallista.