Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Esperi Hoivakoti Kyllikki tarjoaa ympärivuorokautista (ent. tehostettua) palveluasumista ikäihmisille Jyväskylässä. Osaksi Esperiä hoivakoti liittyi tammikuussa 2024.

Mielekäs arki

Hoivakoti Kyllikissä työskentelee sitoutunut pitkäaikainen henkilökunta, joka on erikoistunut ikääntyneiden hoitoon. Asukkaiden yksilölliset toiveet huomioidaan. Yhteistyö hyvinvointialueen kanssa toimii hyvin mm. kotisairaala, omalääkäri ja vanhuspalvelut. Huumori asukkaiden ja henkilökunnan välillä on päivittäistä ja yksikön lämmin tunnelma on kaikkien aistittavissa. Olemme läsnä ja yhdessä kannamme vastuun turvallisesta asumisesta. Teemme työtä asukaslähtöisellä ja positiivisella työotteella.

Turvallinen koti

Hoivakoti sijaitsee Jyväskylän keskustan monipuolisten palveluiden ja erilaisten ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Asunnot (26 kpl) ovat kolmessa kerroksessa. Asunnot (26-37 m²) ovat valoisia yksiöitä ja kolme kaksiota pariskunnille. Kerroksissa on yhteiset tilat ruokailu- ja oleskelukäyttöön.