Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Esperi Hoivakoti Vuoropari tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Osaksi Esperiä Vuoropari liittyi tammikuussa 2024.

Turvallinen arki

Vuoroparissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämänarvoja ja tottumuksia kunnioitetaan. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Vuoroparissa vierailee usein eläinystäviä ja leivonnaisten tuoksu ilahduttaa niin asukkaita kuin henkilökuntaa.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Vuoropari sijaitsee Kuokkalan keskustassa, monipuolisten palveluiden, kirkon sekä kauniiden järvimaisemien välittömässä läheisyydessä. Vuoroparissa on 42 asuntoa (29-55 m²), jotka sijaitsevat neljässä kerroksessa. Ryhmäkotiasuntoja on yhteensä 12, muut asunnot sijaitsevat käytävän varrella ja ne ovat varustettu avokeittiöillä ja omalla parvekkeella. Kolme asuntoa on pariskunnille tarkoitettuja kaksioita. Jokaisesta kerroksesta löytyy valoisat oleskelu- ja ruokailutilat sekä parveke Kuokkalan ostoskeskuksen suuntaan. Yhteistiloissa on mukava viettää aikaa ja seurustella naapureiden kanssa.